ΣΕ αποκατεστημένους ΧΑΔΑ θα μετακυλίει η Περιφέρεια τα πρόστιμα της Ε.Ε. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΣΕ αποκατεστημένους ΧΑΔΑ θα μετακυλίει η Περιφέρεια τα πρόστιμα της Ε.Ε.

Στους δήμους οι οποίοι μετατρέπουν σε χωματερές τους αποκατεστημένους ΧΑΔΑ, εναποθέτοντας εκ νέου σε αυτούς σκουπίδια, θα μετακυλίει στο εξής η Περιφέρεια Πελοποννήσου τα πρόστιμα που θα της επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερέων Αποβλήτων) Πελοποννήσου Σταύρο Αργειτάκο, με τον οποίον συναντήθηκε στην Σπάρτη. 
 “Η Περιφέρεια δεν μπορεί πλέον να πληρώνει πρόστιμα για αποκατεστημένους ΧΑΔΑ που επαναχρησιμοποιούνται ως χωματερές. Τα πρόστιμα θα μετακυλίονται άμεσα από την Περιφέρεια στους δήμους. Ενας αποκατεστημένος ΧΑΔΑ, με χρήματα της Περιφέρειας, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται και πάλι ως ΧΑΔΑ. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι εμπλεκόμενοι 6 – 7 δήμοι -μεταξύ των οποίων και στην Π.Ε. Μεσσηνίας- θα λάβουν ένα σχετικό έγγραφο και θα κληθούν να πληρώνουν τα πρόστιμα άμεσα. Διαφορετικά, θα αναλαμβάνουν οι κατά τόπους ΔΟΥ στις οποίες θα βεβαιώνεται το μη καταβληθέν πρόστιμο” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here