Παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του Ευαγγελίου του Κολοκοτρώνη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του Ευαγγελίου του Κολοκοτρώνη

 



Την παραχώρηση του Ευαγγελίου του Κολοκοτρώνη για έκθεσή του από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), μεταξύ 11 και 19 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Καρύταινα.

Ικανοποίηση για την απόφαση εξέφρασε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος σημείωσε πως το επετειακό περίπτερο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 που θα παρουσιάσει στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια Πελοποννήσου -τιμώμενης στην φετινή ΔΕΘ- θα περιλαμβάνει αξιόλογα εκθέματα, μεταξύ των οποίων φορεσιές από την Συλλογή ελληνικών ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, όπλα του 1821 από το Στρατιωτικό Μουσείο Καλαμάτας κ.α.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η άριστη παρουσία της Περιφέρειας στην φετινή ΔΕΘ, τόσο μέσα από το επετειακό περίπτερο, όσο και μέσα από το περίπτερο στο εμπορικό τμήμα της Εκθεσης, αποτελεί αντικείμενο συνεχών συσκέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here