Βολές για τις φωτιές και το lockdown της Μεσσηνίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Βολές για τις φωτιές και το lockdown της Μεσσηνίας

 


Την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των επιχειρηματιών που επλήγησαν από την πανδημία, εξήρε για μια ακόμη φορά, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best με τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης σχολιάζοντας τα μέτρα που ξεκίνησαν να ισχύουν από σήμερα στο νομό, έκανε λόγο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος lockdown και καυτηρίασε τον ελλιπή σχεδιασμό, ειδικά σε ό,τι αφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Η κατάσταση στο Νοσοκομείο είναι στα όριά της, οι εργαζόμενοι εκεί, έχουν ξεπεράσει τις αντοχές τους και δεν έγινε τίποτε όλο το προηγούμενο διάστημα για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μεσσήνιος βουλευτής, ο οποίος έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Με αφορμή τις εκτιμήσεις των ειδικών για τον ερχομό ενός πολύ δύσκολου χειμώνα, υγειονομικά και όχι μόνο, ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε πως «χωρίς ουσιαστική στήριξη από το κράτος δε θα πάμε πιο κάτω…», θυμίζοντας ό,τι η Ελλάδα περιήλθε στη… δίνη του πιο παρατεταμένου lockdown που έζησε από την αρχή της πανδημίας, χώρα της Ευρώπης. «Πως γίνεται να εξαγγέλλονται μέτρα, χωρίς να συνοδεύονται από αντίστοιχες ενισχύσεις», διερωτήθηκε ο βουλευτής μιλώντας για το mini lockdown της Μεσσηνίας, ενώ σχολίασε και όσα… διαδραματίστηκαν στη Βουλή, στη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για τις καταστροφικές πυρκαγιές, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό πως επέμεινε να μιλά για το παρελθόν. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. άλλωστε, όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης, έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση επτά σημείων για την επόμενη ημέρα και φυσικά την ανάγκη άμεσων αποζημιώσεων και αποκαταστάσεων των πληγεισών περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here