11ο Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

11ο Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

 


Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας , ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Προεδρος και επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ, καθηγητής του ΠΑΠΕΛ κ. Παναγιωτης Λιαργκοβας , ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Πάρης Κατσικερος, οι Πρόεδροι και των πέντε λογιστικών συλλόγων της Πελοποννήσου ,Αργολίδας Δημήτρης Μπαστούνης, Αρκαδίας Γιώργος Μαυρόγιαννης, Κορινθίας Δημήτρης Παλυβός, Λακωνίας Ηλίας Κοντάκος, Μεσσηνίας Κώστας Κουτσουμπός, και πλήθος συναδέλφων οικονομολόγων από όλη τη Πελοπόννησο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου Πάνος Κρητικός αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη παρουσία τους, αναφέρθηκε στον θεσμοθετημένο ρόλο του Οικονομικού Επιμελητηρίου ως επιστημονικός σύμβουλος της πολιτείας και της κοινωνίας, και στην εξωστρέφεια και  εποικοδομητική  συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Τ. Πελοποννήσου του Ο.Ε.Ε. με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμους, Επιμελητήρια , Πανεπιστήμιο και τους λογιστικούς συλλόγους της Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Περιφερειάρχης κ. Π. Νίκας ,ο Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Π. κ. Φ. Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ι.Παναρίτης και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΕ κ. Π.Λιαργόβας. Όλοι τους τόνισαν την άριστοι συνεργασία που υπάρχει με το Οικονομικό Επιμελητήριο και ευχήθηκαν για μία ανάλογη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here