Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που "ρημάξει " την Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που "ρημάξει " την Πελοπόννησο

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Κορίνθου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία, ενώ εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, περίπτερο, σπίτι και ξενοδοχείο.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν στην Κόρινθο δύο 33χρονοι Αλβανοί, μέλη της εγκληματικής ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, αντίστασης και παράβασης της νομοθεσίας για όπλα και βεγγαλικά.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό τους, επίσης μέλος της εγκληματικής ομάδας, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ένας 33χρονος και ακόμη ένα άτομο, οι οποίοι ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να εμβολίσουν τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο 33χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε η ασφάλεια Κορίνθου, προέκυψε η εμπλοκή ενός ακόμη 33χρονου Αλβανού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και από τη μέχρι σήμερα έρευνα, προέκυψε ότι από τις 27 Απριλίου έως και χθες διέπραξαν δεκατρεις κλοπές και διαρρήξεις, στο Κορακοβούνι και τον Τυρό Αρκαδίας, στα Σταθέικα, την Αγριλίτσα, την Χούνη, τη Λυρκεία και την Καρυά Αργολίδας, καθώς και στο Ξυλόκαστρο και το Κιάτο Κορινθίας.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, η συνολική αξία του οποίου ξεπερνά τις 17.000 ευρώ.
Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια, οκτακόσια επτά πακέτα τσιγάρων, πενήντα επτά πακέτα καπνού, τρεις κροτίδες, το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία, κινητό τηλέφωνο και δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here