Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και περιορισμός κατ' οίκον για τον Δημήτρη Κουκούτση! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και περιορισμός κατ' οίκον για τον Δημήτρη Κουκούτση!


Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, απόφαση η οποία μεταφράζεται σε απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα αλλά και σε περιορισμό κατ' οίκον! 
 Εκτός από την απαγόρευση εξόδου από την χώρα του επιβλήθηκε και κατ?οίκον περιορισμός. Για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων θα πηγαίνει στην Βουλή με αστυνομική συνοδεία. Με αστυνομική συνοδεία θα επισκέπεται και τους γιατρούς, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η επί οκτώ ώρες απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και ακολούθησε διάσκεψη μεταξύ των ανακριτριών και του Εισαγγελέα, Ισ. Ντογιάκου, προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

Η απολογία του ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ σε συμπαράσταση του βουλευτή, από το πρωί, βρέθηκαν στο Εφετείο οι συνάδελφοι του Ηλ. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Ν.Μίχος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here