''ΑΝΑΨΑΝ'' ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

''ΑΝΑΨΑΝ'' ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ...
με αφορμή το κοινό ανακοινωθέν των θεσμών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, παρεμβαίνοντας στη συνεδρίαση που διεξάγεται στη Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο εξαπέλυσε επίθεση, κάνοντας λόγο για «μεγάλη κωλοτούμπα» και παραβίαση των «κόκκινων γραμμών».

«Μετά από τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες φτάνουμε σήμερα να κρατάμε  κρατάμε ένα κείμενο όπου αποκαλύπτεται η μεγάλη εξαπάτηση του λαού για ακόμα μία φορά», είπε.

Ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι από τη μεγάλη αντίσταση η κυβέρνηση πέρασε στο να συνεχίσει την πέμπτη αξιολόγηση και πρόσθεσε ότι «κόβοντας τις "κόκκινες γραμμές" και στο ασφαλιστικό και στα εργασιακά η κυβέρνηση έρχεται  στο ρόλο του ρεαλισμού». Παράλληλα, όμως, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό.

«Πείτε στο λαό ένα μεγάλο συγγνώμη για τα ψέμματα και την υποκρισία», δήλωσε.

Σκληρή απάντηση έδωσε από την πλευρά της κυβέρνησης ο κ. Κοντονής ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση τόνισε: «Που το είδατε τα περί πέμπτης αξιολόγησης; Αυτό που συζητά η ελληνική κυβέρνηση είναι επί των μεταρρυθμίσεων που έχει προτείνει στην ευρωπαϊκή ένωση».

Σχετικά με τα εργασιακά απέρριψε τις κατηγορίες και ανέφερε: «Δηλαδή εσείς δεν θέλετε την κοινωνική συνοχή;  Και σας πειράζει ότι οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης χαρακτηρίζονται ως στόχοι από τον κ. Γιούνκερ».

Ο κ. Κοντονής είπε ακόμη ότι «έχετε αγωνία μεγάλη μήπως τελικά αυτή η κυβέρνηση φτάσει σε συμφωνία γιατί άμα φτάσει σε συμφωνία όλο το οικοδόμημα που είχατε στήσει καταρρίπτεται. Ο, τι δηλαδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και ότι εσείς που λέτε σε εμάς ότι θα διαπραγματευτείτε, αλλά θα κάνετε μία τρύπα στο νερό».

«Αυτή η κυβέρνηση και επαναδιαπραγματεύεται και θέτει τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας που αποδέχονται οι Θεσμοί», τόνισε και κατέληξε όλο νόημα «ταφόπλακα της πολιτικής του μονοδρόμου,  η επιστροφή δεν υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here