Τον Μπέζο θέλουν για Διοικητή στα Νοσοκομεία: ή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τον Μπέζο θέλουν για Διοικητή στα Νοσοκομεία: ή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, κύκλοι του Υπουργείου Υγείας γνωρίζοντας πολύ καλά τα πολλά και σωρευμένα προβλήματα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας (Πανεπιστημιακό του Ρίου και τον Άγιο Ανδρέα)  αναζητούν για τη θέση του Διοικητή, στέλεχος του χώρου της Υγείας με εμπειρία και καταγεγραμμένη αποτελεσματικότητα και εντιμότητα.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που σχεδόν όλες οι απόψεις συγκλίνουν, είναι του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεωργίου Μπέζου για τον οποίο τόσο οι κύκλοι στο Υπουργείο Υγείας όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια εκφράζονται με πολύ καλά λόγια.
Σημειώνουμε ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος, ύστερα από έναν επιτυχημένο κύκλο θητείας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας έχει υποβάλει εδώ και 2 περίπου μήνες την παραίτησή του στη διάθεση του Υπουργού Υγείας ύστερα από το κάλεσμα του ίδιου του Υπουργού προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήταν και από τους πρώτους.
Πάντως είναι γεγονός ότι το σενάριο μετακίνησης Μπέζου στα Αχαϊκά νοσοκομεία λόγω των σύνθετων προβλημάτων που τα χαρακτηρίζει, είχε τεθεί και πάλι το 2011 και είχε σκοντάψει στις αντικειμενικές οικογενειακές δυσκολίες που είχε επικαλεστεί ο ίδιος ο διοικητής της Καλαμάτας.

Τώρα άραγε εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας τι θα απαντήσει;;;
 Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε το καλύτερο αλλά ως Μεσσήνιοι θα προτιμούσαμε να συνεχίσει να τον έχουμε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here