Χωρίς κιόσκια στο παραλιακό δρόμο-Θα τοποθετηθούν μετά από άδεια.. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Χωρίς κιόσκια στο παραλιακό δρόμο-Θα τοποθετηθούν μετά από άδεια..

ΕΝΑ ακόμα συμβάν πρόσφατα ήρθε να σχολιαστεί στη τοπική κοινωνία και έληξε ευτυχώ χωρίς έκτροπα. Πιο αναλυτικά όταν επιχειρήθηκε να στηθεί ένα περίπτερο του 'Αρχελωνα' χωρίς άδεια στην περιοχή της παραλίας και μάλιστα στο κεντρικό σημείο του χωριού προκλήθηκε αναστάτωση καθώς η ενέργεια δεν ήταν σύννομη με την παραχώρηση χώρων στη περιοχή.
Μπορεί πέρσι να έδωσε γραπτή άδει παραχώρησης ο Δήμος Τριφυλίας αλλά φέτος δεν υπήρχε επίσημη δικαιολογία παρά μόνο προφορική όπως δήλωνε και ο ίδιος ο Δήμαρχος ως Πόντιος Πιλάτος όταν έφθασε στη περιοχή αφού ειδοποιήθηκε από τους αιρετούς άρχοντες. Εκεί μετά από μικρή ένταση εκφράστηκε η άποψη ότι δεν θα τοποθετηθεί κιόσκι καθώς στο χώρο της εισόδου ζήτησαν άδεια παραχώρησης επι του δρόμου τόσο ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καλονερού όπως μάθαμε και ένα υπαίθριος πωλητής. Οπότε μέχρι να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση δεν θα συμβεί τίποτα, ο Σύλλογος Αρχέλων τοποθέτησε ενημερωτική πινακίδα στην παραλιακή ζώνη μετά από υπόδειξη.
Το Kalonero site έχει στη κατοχή του βίντεο από τα όσα καταγράφηκαν στη παραλία και ελπίζει ότι η αρμονική συνύπαρξη όλων είναι επιβεβλημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here