Μπλε σήμα στις επιχειρήσεις που θα «περάσουν» τη μείωση του Φ.Π.Α. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μπλε σήμα στις επιχειρήσεις που θα «περάσουν» τη μείωση του Φ.Π.Α.

Κατά το πρότυπο του γαλλικού μοντέλου, το υπουργείο Ανάπτυξης, η ΓΣΕΒΕΕ, ο ΣΕΤΕ και οι εστιάτορες συμφώνησαν σε κοινή σύσκεψη να απονέμεται ειδικό σήμα από τις οργανώσεις των επιχειρήσεων σε όσους μειώνουν τις τιμές μετά τον περιορισμό του ΦΠΑ στην εστίαση (από 23% σε 13%). Θα προβλέπεται επίσης η απονομή σήματος διαφορετικού χρώματος για τις επιχειρήσεις οι οποίες θα επιλέξουν να μετακυλήσουν μερικώς τη μείωση του ΦΠΑ στις τιμές. Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν στο σύστημα θα κληθούν να υπογράψουν τη σχετική συμφωνία και θα προσκομίζουν στις κατά τόπους οργανώσεις στοιχεία από την ταμειακή μηχανή τα οποία θα αποδεικνύουν το επίπεδο των τιμών με τον σημερινό, υψηλό ΦΠΑ.
Θα οφείλουν δε να διαθέτουν τιμοκαταλόγους με τον παλιό και τον νέο ΦΠΑ. Την ίδια ώρα, ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί η πρόταση του ΣΕΤΕ για άμεσο «λουκέτο» (το πρώτο προειδοποιητικό και το δεύτερο οριστικό) στις επιχειρήσεις οι οποίες δεν «κόβουν» αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here