Πολιτικό θέμα με το Καλονερό-Τσακώνα για την ΟΛΥΜΠΊΑ ΟΔΟ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πολιτικό θέμα με το Καλονερό-Τσακώνα για την ΟΛΥΜΠΊΑ ΟΔΟ

Σε πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η υπόθεση του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος, καθώς χθες ο Γ. Λαμπρόπουλος έκανε παρέμβαση στον αν. υπουργό Υποδομών Στ. Καλογιάννη ζητώντας να κατασκευαστεί ο δρόμος κατά μήκος του υπάρχοντος και όχι από την παραλιακή περιοχή. Και αυτό, σε αντίθεση με την προσπάθεια του Αντ. Σαμαρά να κατασκευαστεί με βάση την υπάρχουσα μελέτη και τις τροποποιήσεις που έγιναν δεκτές. Η παρέμβαση Λαμπρόπουλου (που κινείται σε άλλη κατεύθυνση και από του δημάρχου) εκτιμάται ότι υποστηρίζεται από παράγοντες της ΝΔ από τη Μεσσήνη, που εκφράζουν διαφορετικές αντιλήψεις όσον αφορά την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης. Σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο κ. Λαμπρόπουλος για τη συνάντηση αναφέρονται τα εξής: “Επισκέφθηκα στο υπουργείο Υποδομών τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη και συζητήσαμε για τους οδικούς άξονες που ενδιαφέρουν το νομό μας. Συγκεκριμένα:
1. Για τη γρήγορη διάνοιξη εξόδου στο τμήμα Τσακώνα - Καλαμάτα προς εξυπηρέτηση των διερχομένων για Μελιγαλά - Βαλύρα και Αρχαία Μεσσήνη. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι αφού τελείωσε η σχετική μελέτη θα υπάρξει σύντομα απόφαση.
2. Για την Ολυμπία Οδό, επεσήμανα στον υπουργό για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της κατασκευής και του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα. Οσον αφορά το τμήμα Τσακώνα - Καλό Νερό που υπάρχει πλήρης ωριμότητα και στο θέμα των μελετών και των απαλλοτριώσεων μπορούν οι εργασίες να αρχίσουν αύριο. 3. Για τον οδικό άξονα από Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος μέχρι την Μεθώνη, τόνισα στον υπουργό για άλλη μια φορά ακόμη, ότι αποτελεί τον κεντρικότερο δρόμο του νομού και πρέπει να κατασκευασθεί, χωρίς περικοπές. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/vouleftes/item/26806-paremvasi-lampropoulou-kalamata-rizomylos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here