Καλούν τους κατασκηνωτές στο δάσος της Ελαίας να απομακρυνθούν - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καλούν τους κατασκηνωτές στο δάσος της Ελαίας να απομακρυνθούν

Τεταμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο παραθαλάσσιο δάσος της Ελαίας. Κατασκηνωτές καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί, που πέρασαν από το δάσος με περιπολικό αυτοκίνητο, το βράδυ, κάλεσαν τους κατασκηνωτές να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή… Ανάλογη προειδοποίηση έκαναν οι αστυνομικοί και την Παρασκευή, όμως οι κατασκηνωτές φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν. Οι κατασκηνωτές τονίζουν ότι οι ίδιοι, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι αυτοί που φροντίζουν πραγματικά για την ασφάλεια και τη διατήρηση του μοναδικού κάλλους του δάσους της Ελαίας.
Υπογραμμίζουν λοιπόν ότι δεν πρόκειται να φύγουν αλλά και ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τους διώξει. Υπάρχουν ιδιωτικά συμφέροντα που πιέζουν για την απομάκρυνση των κατασκηνωτών από το δάσος της Ελαίας. Συμφέροντα που πιστεύουν ότι θα επωφεληθούν από την ερήμωση της εκπληκτικής αυτής περιοχής είτε για να προωθήσουν τα δικά τους επενδυτικά σχέδια είτε για να τονωθούν κοντινές επιχειρήσεις. Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι το δάσος της Ελαίας αποτελεί πολύ σημαντικό τουριστικό πόρο εξαιτίας της παρουσίας των κατασκηνωτών, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό διατηρούν παρθένο αυτό το μνημείο της φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here