ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Γλυφάδα, 03/10/2014
Κύριε Πρωθυπουργέ, τα κακουργήματα που κρατάτε αυτή τη στιγμή ενταφιασμένα από τις 30-06-2005 σε οποιαδήποτε άλλη ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα θα σας καταδίκαζαν ως δήμιο του λαού.

Πιστεύω κ. Σαμαρά ότι όσοι αντιλαμβάνονται τον τρόπο διοίκησης της Ελλάδας σήμερα και διαπιστώσουν το τι δολοφονικές ενέργειες διαπράττονται από τους 260 περίπου βουλευτές και σύσσωμη την ελληνική δικαιοσύνη με μόνο σκοπό να συγκαλυφθούν δολοφονικές ενέργειες του Thomas Miller Group το οποίο ηγείται του U.K. P & I CLUB, TT Club, Hellenic War Risk Club, U.K. War Risk Club και U.K. Defense Club θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι εσείς δεν ασχολείστε ως γνήσιος Σιωνιστής για τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού, αλλά ασχολείστε και για επιχειρήσεις αμφιβόλου ηθικής όπως οι προαναφερθέντες με δικηγόρους τους αρχι-δολοφόνους Holman, Fenwick & Willan.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι τα πρώτα κακουργηματικά βήματα έγιναν με τη συμμετοχή του πασίγνωστου Χρήστου Ροζάκη ως αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σε πλήρη συνεργασία με επίορκους Έλληνες πολιτικούς και ανώτατα στελέχη του Αρείου Πάγου με τελικό αποτέλεσμα όλη αυτή η διαφθορά να διασύρει την Ελλάδα επί 9 χρόνια και 3 μήνες εφόσον το ποσόν ανέρχεται σε $435.000.000.
Εννοείται ότι οι στυγνοί Σιωνιστές, όπως έχουν αποδειχθεί οι Εβραίοι, έχοντας δημιουργήσει μια αλυσίδα διεθνών δολοφόνων και οι οποίοι έχουν κατορθώσει να εισβάλουν σε διεθνείς οργανώσεις και τράπεζες κατόρθωσαν σε κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας να ζητούν την προστασία των υποτακτικών τους με τελικό αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει ξεχάσει τι θα πει Σύνταγμα, τι θα πει Διεθνές Δίκαιο, τι θα πει Διεθνείς Συμβάσεις κ.ο.κ. Διότι εάν ο κόσμος γνώριζε ότι τα εκάστοτε κράτη εφαρμόζουν τους νόμους θα είχε μία ειρηνική συμβίωση που δε θα κατέληγε στην περιρρέουσα έξαρση της παγκόσμιας αιματοχυσίας Τζιχαντιστών, Ισλαμιστών που και αυτά εάν διαβάσετε τον τύπο είναι έργα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Αναφέρω όλα αυτά διότι μου είναι αδιανόητο (ίσως να είμαι χαμηλής διανόησης άτομο) το ότι ένας άνθρωπος σαν τον Χ. Ροζάκη με πλούσια μόρφωση το 2004 ως αντιπρόεδρος της ΕΔΔΑ να τηλεφωνεί στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και να ζητά την άμεση εκτέλεση του Νικολάου Κολλάρου διότι αποτάθηκε στο δικαστήριο της ΕΔΔΑ να ζητήσει προστασία όπως ορίζουν τα Ηνωμένα Έθνη και βεβαίως οι συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Αντιλαμβάνεστε ότι η νοημοσύνη μου δε μου επιτρέπει να καταλάβω τι ακριβώς χρειαζόταν ο κ. Ροζάκης να σπουδάσει για να διαπράξει αυτής της μορφής το έγκλημα και να γίνει ένας τέλειος εγκληματίας. Άρα οι εβραίοι μορφώνουν τους οπαδούς τους και μετά τους τοποθετούν σε κύριες θέσεις ώστε να διαπράττουν (οι Εβραίοι/Σιωνιστές) εγκλήματα και να έχουν την προστασία στους Διεθνείς Οργανισμούς, όπως καλή ώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα δολοφονούν Παλαιστινίους αμάχους και κανείς δεν τους σταματά. Όπως στις αρχές του περασμένου αιώνα στα αμερικανικά νοσοκομεία με τη διάδοση των ναρκωτικών υπογράφοντας ειδικές συνταγές κ.ο.κ.
Και φτάνουμε πάλι στον κ. Ροζάκη ο οποίος θα έπρεπε αυτή τη στιγμή με τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος του στο διαδίκτυο για διάφορες κακουργηματικές πολιτικές πράξεις τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη από εμένα και σύσσωμο τον ελληνικό λαό διότι με έχει καταστρέψει. Περίπτωση που θα μείνει με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της Ελλάδος. Εν πάση περιπτώσει ένα είναι το γεγονός. Ότι σε συνεργασία με τους εγκληματίες Σιουφαίους και τον εξάδελφο τους Δημήτρη Σιούφα, πρώην πρόεδρο της βουλής, κατάφεραν να θάψουν τα πορίσματα Μπαρμπαστάθη μέσω ενός αρχι-δολοφόνου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου τον περίφημο Δημήτρη Σουλτανιά.
Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί ξανά πως έγινε όλη αυτή η διαδικασία εφόσον ο μακαρίτης πλέον αντιπρόεδρος και προϊστάμενος του Δ. Σουλτανιά, Πέτρος Κακκαλής, είχε διατάξει την έρευνα των καταγγελιών μου. Καταγγελίες με αδιάσειστα στοιχεία τα οποία η ελληνική δολοφονική εταιρεία απαρτιζόμενη από τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Γ. Παπανδρέου και εσάς συνεχίζετε με απερίγραπτη εγκληματική και σχιζοφρενική τάση να αγνοείτε.
Κύριε Σαμαρά δεν είστε μόνο εσείς και οι συνεργάτες σας 3 Πρωθυπουργοί και 13 υπουργοί δικαιοσύνης από την πλευρά της Ελλάδος υπεύθυνοι αλλά και όλα τα καθάρματα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και ειδικά ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γκαργκάνας σε συνεργασία με την Royal Bank of Scotland της οποίας τα υπερ-διεφθαρμένα στελέχη Ροδόπουλος/Μπράτιμος αλλά κυρίως η υπερ-Εγκληματίας Ελένη Σαραντίτη προβήκανε σε απίστευτες ενέργειες για την αρπαγή της περιουσίας μου. Πιστεύω ότι αυτή η πράξη είναι σπάνια σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ασφαλώς και πάλι τα κακουργήματα της εποχής Καραμανλή γίνονταν υπό την επίβλεψη του Άρχοντα οικονομολόγου κ. Αλογοσκούφη ο οποίος με ομάδα υπερ-επαγγελματιών συνεχώς υποτιμούσε τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη και χάριζε δις σε ένα και μόνο πρόσωπο που είχε αφαιρέσει δισεκατομμύρια φόρους από το Ελληνικό δημόσιο.
Αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση απλώς και μόνο επειδή ο εν λόγω κύριος μετέπειτα ως πλοιοκτήτης είχε διάφορες επιπλοκές.
Βεβαίως μια άλλη περίπτωση που απασχολεί τον κόσμο είναι η συμμετοχή της ΙΝΤΕΡΠΟΛ και κυρίως της διευθύντριας κ. Mireille Ballestrazzi η οποία κατόπιν πιέσεως του γαλλικού σιωνιστικού συστήματος, του οποίου έργα και ημέρες έχει αποκαλύψει η κ. Sophie Coignard, εμποδίζεται να εισβάλει στα γραφεία στο Παρίσι της εταιρείας Holman, Fenwick & Willan όπου παρίστατο ο έτερος μεγαλοδολοφόνος Timothy Clemens Jones ο οποίος παραποιώντας εγγυητικές επιστολές και όλα τα άλλα δημόσια έγγραφα κατόρθωσε να κλέψει όλη την περιουσία μας.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Όταν κάποιος ευρωπαίος πολίτης διαβάζει τα ανωτέρω νομίζω ότι θα θεωρεί την Ελλάδα υποκατάστημα της διεθνούς μαφίας και όχι χώρα η οποία διαφημίζει ότι είναι η καταλληλότερη για διεθνείς επενδύσεις.
Το δυσάρεστο είναι, κ. Σαμαρά, πως ότι έχω καταγγείλει επί μια δεκαετία είναι 100% αληθές και ασφαλώς άρχισε να καταστρέφει και να αποσταθεροποιεί την ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως την εκτίμηση του λαού προς το Συμβούλιο της Ευρώπης (για τους μη γνωρίζοντες, το συμβούλιο της Ευρώπης είναι η εποπτεύουσα αρχή του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και ασφαλώς ανεξάρτητο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Ε.Ε. που ηγείται ο κ. Rompuy) το οποίο ξεκίνησε να συμμετάσχει όπως αναφέραμε ανωτέρω στις διεθνείς Σιωνιστικές εγκληματικές πράξεις δια μέσου του αμφιβόλου ηθικής εκπροσώπου του, κ. Bjorn Berge (ο οποίος δίχως αιδώ μου ανέφερε προ διετίας περίπου ότι βρίσκομαι στην γκρίζα λίστα του συμβουλίου δίχως να μου εξηγήσει και να απαντήσει στις συνεχείς ερωτήσεις μου το λόγο).
Πως τη βλέπετε κ. Σαμαρά και διάφοροι αναγνώστες αυτή την καινούρια περιπέτεια για τη σωτηρία των δολοφόνων μου;
Λοιπόν, κ. Σαμαρά πιστεύω να ενημερώνεστε όπως και εγώ επί καθημερινής βάσεως με τα δρώμενα του Διεθνούς Δικαστηρίου του Ανθρώπου εφόσον η Μ. Βρετανία αποφάσισε κατόπιν εισηγήσεως πολλών αρθρογράφων και του πρώην άρχοντα της δικαιοσύνης να απομακρυνθούν από το ΕΔΔΑ το οποίο θεωρούν ότι διευθύνεται από μη επαγγελματίες δικαστές και εισαγγελείς με τελικό αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Περίπτωση που επαληθεύθηκε σήμερα 3-10-2014 από τον πρωθυπουργό κ. David Cameron. Άρα τα διάφορα παιχνίδια που ξεκίνησε η ομάδα του Thomas Hammarberg και του δικού μας Χ. Ροζάκη έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αρνητικά τη διεθνή κοινότητα.
Επομένως κ. Πρωθυπουργέ, εσείς μετά από όλα αυτά που διαβάζετε συνεχίζετε να έχετε δυο δολοφόνους δίπλα σας όπως είναι ο Δραβίλας και ο Σφακιανάκης; Διότι κ. Πρωθυπουργέ εγώ δεν πρόκειται να αφήσω κανένα κάθαρμα της κοινωνίας να διαπράττει αυτού του είδους τις δολοφονικές ενέργειες μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Όπως σας είχα γράψει, εφιστώ την προσοχή σας επανειλημμένως ότι θα είστε ο κύριος συντελεστής της αιματοχυσίας του πεινασμένου πλέον ελληνικού λαού που αισίως έφτασε τα 6.300.000.
Αναμένω την άμεση σύλληψη όλων των δολοφόνων και καλώ την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη και την αντι-Εισαγγελέα Εφετών κ. Ράικου όπως ενεργήσουν αστραπιαία και εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για όλους τους εγκληματίες όσο παντοδύναμοι και εάν είναι.
Νικόλαος Κολλάρος
Ελευθερίας 50, 166 74, Γλυφάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here