«Μετά τη Λιβύη, οι τζιχαντιστές έχουν στόχο την Ελλάδα» λέει Κούρδος γιατρός - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«Μετά τη Λιβύη, οι τζιχαντιστές έχουν στόχο την Ελλάδα» λέει Κούρδος γιατρός

Ο Ιμπραήμ Μούσλης είναι Κούρδος γιατρός στην Ελλάδα και κατάγεται από το αιματοβαμμένο Κομπάνι, την πόλη που τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί το σφυροκόπημα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως είπε στον RealFM 97,8 , στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου, οι μαχητές αγωνίζονται ακόμα κι έχουν καταφέρει να συλλάβουν αρκετούς τρομοκράτες κι έχουν δύναμη για να υπερασπιστούν την δημοκρατία και την ειρήνη».
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ υπάρχουν 15.000 πολίτες ακόμα στο Κομπάνι, είπε ο Κούρδος γιατρός και εξήγησε ότι είναι τόσο σημαντική πόλη επειδή είναι η μόνη που αντιστέκεται με τόσο πάθος στο Ισλαμικό Κράτος.
Επίσης τόνισε ότι μετά τη Λιβύη, σειρά θα έχει η Ελλάδα αλλά εξέφρασε την άποψη ότι οι τζιχαντιστές δεν θα τα καταφέρουν.
«Εμείς θέλουμε ο Ερντογάν να σταματήσει να βοηθάει το ISIS και να ανοίξει τα σύνορα για να περάσουν οι Κούρδοι μαχητές που θέλουν να βοηθήσουν αλλά και η ανθρωπιστική βοήθεια» είπε ο κ.Μούσλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here