« Νέες Υποτροφίες σε απόρους φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας» - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

« Νέες Υποτροφίες σε απόρους φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας»

Από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα: «Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας» ανακοινώνεται ότι: το Διοικητικό Συμβούλιο του ανωτέρω Ιδρύ-ματος συνεδρίασε στις  27-10-2014, υπό την προεδρεία του Σεβ. Μη-τροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και αποφάσισε την χορή-γηση υποτροφίας σε Μεσσηνίους νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπότροφοι εγένοντο οι παρακάτω φοιτητές :
1. Βασιλική Καραμπίνη  του Χαραλάμπους, φοιτήτρια του τμήματος  Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης,
2. Ιωάννα Βασιλοπούλου του Παντελή, φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό-Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδι-στριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,.
3. Αλίκη Παναγοπούλου  του Ηλία, φοιτήτρια του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
4. Βασιλική Τσιβελεκίδη του Σταύρου, φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπι-στημίου Αθηνών,.
     Από το έτος 2010 έχουν χορηγηθεί συνολικά 36 Υποτροφίες και συνεχίζουν σήμερα να λαμβάνουν την Υποτροφία 25 φοιτητές και φοιτήτριες, το ποσό δε, το οποίο έχει διατεθεί από το Ίδρυμα ανέρ-χεται στις 500.000 Ευρώ.
     Οι υποτροφίες θα δοθούν στους ανωτέρω φοιτητές και φοιτήτριες στις 13 Νοεμβρίου 2014, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
       Ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, προς: 
α) τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ναού της Υπα-παντής του Χριστού Καλαμάτας για την επί πενταετία σημαντική οικονομική βοήθεια, 
β) το Διοικητικό Συμβούλιο του Προσκυ-νήματος « Παναγία η Ελεήστρια » Κορώνης για την οικονομική του προσφορά, 
γ) το Μανιατάκειον Ίδρυμα, οποίο ενισχύει ου-σιαστικά την νεολαία της Μεσσηνίας, 
γ) τον Επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την μεγάλη οικονομική προσφο-ρά του 

και δ) όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες της Μεσσηνίας, οι οποίοι προσέφεραν διάφορα χρηματικά ποσά ενι-σχύοντας τους σκοπούς του Ταμείου Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here