Με περιπολικά ψάχνουν τα..... μέλη εφορευτικών επιτροπών ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Με περιπολικά ψάχνουν τα..... μέλη εφορευτικών επιτροπών !

Με περιπολικά ψάχνουν τα μέλη εφορευτικών επιτροπών
Περιπολικά έχουν βγει στους δρόμους σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να αναζητήσουν και να φέρουν στα εκλογικά τμήματα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που δεν έχουν παρουσιαστεί στη θέση τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε πολλά τμήματα είναι μόνον ο εκλογικός αντιπρόσωπος και οι δυο γραμματείς αλλά κανένα μέλος εφορευτικής επιτροπής.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα που (κατά σύμπτωση) ψηφίζει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, υπάρχουν τμήματα που δεν υπάρχει κανένα μέλος εφορευτικής επιτροπής και όσοι δεν έχουν ήδη δηλώσει δικαιολογημένο κώλυμα για να μην παραστούν αναζητώνται από την αστυνομία.
Όπως δήλωσε ο Προϊστάμενος Τμήματος Εκλογών, Η. Γεωργίου, στο ΣΚΑΪ, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία του ανοίγματος των καλπών σε όλη τη χώρα και το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με εκλογικά τμήματα και την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here