«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού

«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πυροδήτησε η ανακοίνωση της Συγγρού με αφορμή τη σύλληψη του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, στην οποία έκανε λόγο για ντροπή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «που δεν έχει συγχαρεί ακόμη την αστυνομία για τη σύλληψη».
«Είναι ντροπή που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του» ανέφερε σε πρωινή ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, επανήλθε το απόγευμα σήμερα, Κυριακή, στο θέμα κάνοντας λόγο για «εκκωφαντική σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ» σχετικά με τη σύλληψη Ξηρού.

«Ο κ. Τσίπρας 24 ώρες μετά τη σύλληψη του δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού, αρνείται ακόμα να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία για τη μεγάλη επιτυχία.

»Μήπως γιατί μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη της 17Ν ήταν τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

»Ή μήπως γιατί στο επίσημο καταστατικό του προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται από "αγωνιστές και αγωνίστριες από τον επαναστατικό και ελευθεριακό χώρο";» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη.
Στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι αστυνομία πράττει το αυτονόητο και κακώς την εμπλέκει η ΝΔ στον προεκλογικό της σχεδιασμό.

«Η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο. Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;» ανάφερε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε απάντησή της στον ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ,Μαρία Σπυράκη,έδωσε στη δημοσιότητα τα τέσσερα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του δολοφόνου της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού και απόσπασμα από το επίσημο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αποδεικνύεται η συγκρότησή του από άτομα του λεγόμενου «επαναστατικού και ελευθεριακού χώρου».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Μαρίας Σπυράκη αναφέρει ότι μάρτυρες υπεράσπισης του Χ.Ξηρού είναι τα εξής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης, Δημήτρης Καρακώστας και Μανώλης Σαρρής.

Επίσης το απόσπασμα από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ (σελ. 9) αναφέρει: Η συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται σε «αγωνιστές και αγωνίστριες από διάφορα ρεύματα και οργανώσεις της κομμουνιστικής, της σοσιαλιστικής, της διεθνιστικής, της αντικαπιταλιστικής και αντιμπεριαλιστικής αριστεράς, το χώρο του δημοκρατικού πατριωτικού κέντρου, αλλά και τον επαναστατικό και τον ελευθεριακό χώρο...».
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here