Παπανδρέου: Επιμένω ότι λεφτά υπάρχουν - Το μνημόνιο το έκανε ο κ. Καραμανλής - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παπανδρέου: Επιμένω ότι λεφτά υπάρχουν - Το μνημόνιο το έκανε ο κ. Καραμανλής

Παπανδρέου: Επιμένω ότι λεφτά υπάρχουν - Το μνημόνιο το έκανε ο κ. Καραμανλής

Στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή απέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Η κυβέρνησή του έκανε στατιστική απάτη. Και αυτή την αναξιοπιστία την πληρώνουμε και σήμερα. Το μνημόνιο το έκανε ο κ. Καραμανλής, εγώ απλώς το υπέγραψα. Ήταν τελεσίδικη απόφαση», ενώ πρόσθεσε: «Εγώ βρήκα μία κατάσταση τραγική και ένα χρέος. Την αναξιοπιστία Καραμανλή την πληρώνουμε ακόμη. Αλλά τα λεφτά που υπάρχουν στη χώρα μας, υπάρχουν»
Ο ίδιος είπε ότι δεν ήθελε να μπει η χώρα στο Μνημόνιο, αλλά να υπάρχει η στήριξη της Ευρώπης με ένα διαφορετικό πρόγραμμα. «Δεν ήθελα το μνημόνιο, αλλά δεν μπορούσαμε να δανειστούμε από πουθενά», σημείωσε ο κ.Παπανδρέου. Σήμερα, «ο κ. Σαμαράς πήρε το πακέτο που «πυροβολούσε», φόρτωσε με περικοπές και φόρους τον ελληνικό λαό», τόνισε ο πρόεδρος του Κι.Δη.Σο.
Οσον αφορά στο δημοψήφισμα «επιμένω ότι πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα μετά από κάθε συμφωνία. Το δημοψήφισμα είναι πολύ σημαντικό, γιατί ξέρουμε ότι το πακέτο θα πρέπει να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού. Είναι μία εγγύηση ότι ο όποιος πρωθυπουργός δεν θα κάνει του κεφαλιού του και μία εγγύηση του ελληνικού λαού προς τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς», τόνισε ο κ.Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here