Ενίσχυση της απαισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ενίσχυση της απαισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας

Ενίσχυση της απαισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας
Επιδείνωση κατάγραψε τον Μάρτιο ο ∆είκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα ο οποίος διαμορφώνεται στις 96,8 από 98,2 μονάδες τον προηγούμενο μήνα, τονίζει το ΙΟΒΕ το οποίο αποδίδει την άσχημη αυτή εικόνα στην παράταση των διαπραγματεύσεων για την συμφωνία με τους εταίρους.
«Η ανάκαµψη των δυσµενών προβλέψεων µπορεί να αποδοθεί στις συνθήκες πιστωτικής στενότητας και στην παρατεινόµενη υψηλή αβεβαιότητα για τη γενική πορεία της οικονοµίας. Πολλά ζητήµατα κοµβικής σηµασίας παραµένουν ανοικτά, καθώς αφενός εκκρεµεί η συµφωνία µε τους ευρωπαίους εταίρους και πιστωτές, αφετέρου το όποιο περιεχόµενο αυτής δεν µπορεί ακόµα να αξιολογηθεί από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά το ΙΟΒΕ.
Αντίθετα με την προηγούμενη καταγραφή του δείκτη, αυτή τη φορά οι επιχειρηματικές προσδοκίες και η καταναλωτική εμπιστοσύνη κινούνται στην ίδια κατεύθυνση.
Σχετική ενίσχυση της απαισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίαςκαταγράφεται σχεδόν σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις Υπηρεσίες και στιςΚατασκευές.
Συνολικά, η οικονοµία, σημειώνει, φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση αναµονής, πριν την ενδεχόµενη διαµόρφωση νέων συνθηκών που θα ορίσουν, τουλάχιστον βραχυπρόθεσµα, το πλαίσιο αποφάσεων και προσδοκιών για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here