Χαμηλό βαθμό στην κυβέρνηση για οικονομία, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Χαμηλό βαθμό στην κυβέρνηση για οικονομία, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα



Χαμηλό βαθμό στην κυβέρνηση για οικονομία, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα
Decrease Font Size
Τις επιδόσεις της κυβέρνησης σε καίριους τομείς, αλλά και στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους βαθμολόγησαν οι πολίτες σε έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ειδικότερα, στην έρευνα που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, οι πολίτες δίνουν βαθμό «κάτω από τη βάση» στην κυβέρνηση για τα ζητήματα της οικονομίας, του μεταναστευτικού και της εγκληματικότητας, ενώ εμφανίζονται περισσότερο ικανοποιημένοι από την εξωτερική πολιτική που ασκείται.Παράλληλα, σε ποσοστό 68% εμφανίζονται υπέρ της επέμβασης της αστυνομίας στην Πρυτανεία, ενώ, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δηλώνουν υπέρ σε ποσοστό 46,5%.
Οι πολίτες ερμηνεύουν θετικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, ενώ, εκτιμούν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Εξακολουθούν να θεωρούν τη στρατηγική διαπραγμάτευσης σωστή, ωστόσο, τα ποσοστά βρίσκονται σε πτώση σε σχέση με προηγούμενες έρευνες.
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει πως παραμένει το «δυνατό χαρτί» δημοσκοπικά, καθώς, η δημοτικότητά του παραμένει υψηλή.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked
Εικόνα πρόκλησης reCAPTCHA
Νέα πρόκληση
Ηχητική πρόκληση
Βοήθεια
You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here