RBS: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

RBS: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ!

Εκλογές τον Ιούνιο βλέπουν για την Ελλάδα οι αναλυτές της Royal Bank of Scotland. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα οικονομολόγων εκτιμά ότι ένα Grexit παραμένει "απίθανο".
Αντικρουόμενες πάντως είναι οι δηλώσεις σχετικά με την επίδραση που θα έχει σε διεθνές επίπεδο μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, αλλά και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ έχουν διαμηνύσει ότι η Ευρωζώνη είναι καλύτερα θωρακισμένη απέναντι σε μια έξοδο της Ελλάδας από ό,τι ήταν λίγα χρόνια πριν.
Από την άλλη, ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ευρώπη, Πωλ Τόμσεν, προειδοποιεί ότι "δεν θα πρέπει να πιστέψει κανείς" ότι ένα Grexit θα γίνει χωρίς προβλήματα, για κάθε πλευρά.
Ο Ε. Νοβότνι, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ, κινήθηκε προς τη γραμμή Ντράγκι - Λαγκάρντ, λέγοντας πως "ένα Grexit δεν θα έχει την επίδραση και τις πιθανές επιπτώσεις για την Ευρωζώνη που θα είχε πριν από 2 χρόνια. Δεν βλέπω μετάδοση σε χρηματοπιστωτικό ή οικονομικό επίπεδο".
Μιλώντας στο CNBC, ο Νοβότνι παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε να προβλέψει "τον ψυχολογικό αντίκτυπο" μιας εξόδου της Ελλάδας αλλά προειδοποίησε πως "ο χρόνος τελειώνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here