''YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ''... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

''YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ''...

Η απόσταση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών της συνεχίζει να είναι μεγάλη και τα κενά ...
που πρέπει να καλυφθούν είναι αρκετά, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους οι οποίοι, σχολιάζοντας τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group, εξέφρασαν την ανάγκη να επιταχυνθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις.


Αν και σύμφωνα με τις ίδιες κοινοτικές πηγές, η Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης επεσήμανε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν εισέλθει σε καλό δρόμο και πως τις τελευταίες ημέρες διεξήχθησαν σε πνεύμα συνεργασίας, ωστόσο, μιλώντας  στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισαν ότι το EWG υπογράμμισε την καθυστέρηση που υπήρξε τους τελευταίους δύο μήνες και τόνισε την ανάγκη οι διαπραγματεύσεις να επιταχυνθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν.

«Η απόσταση συνεχίζει να είναι μεγάλη, υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει να καλυφθούν», ανέφερε κοινοτικός αξιωματούχος, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι παρά την εντατικοποίηση των συνομιλιών τις τελευταίες ημέρες, δεν θεωρείται ρεαλιστικό το ενδεχόμενο να τηρηθεί η προθεσμία της 30ης Απριλίου για επίτευξη συμφωνίας, όπως ορίζει η δήλωση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά το Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας, κοινοτικές πηγές ανέφεραν ότι δεν αναμένεται να ληφθεί κάποια απόφαση, γιατί δεν έχει γίνει η απαιτούμενη προεργασία.

«Οι υπουργοί θα αποτιμήσουν την κατάσταση, η οποία είναι λίγο καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αλλά θα ζητήσουν επιτάχυνση και μεγαλύτερη συγκεκριμενοποίηση», ανέφερε χαρακτηριστικά κοινοτικός αξιωματούχος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στη Ρίγα αναμένεται πως οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης θα δώσουν στον Έλληνα ομόλογό τους ένα είδος «οδικού χάρτη» για τα πιο σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να καλυφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο τη λήψη αποφάσεων στο Eurogroup της 11ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here