Με γενναίες εκπτώσεις και υψηλή ποιότητα ο εμπορικός κόσμος δίνει μάχη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Με γενναίες εκπτώσεις και υψηλή ποιότητα ο εμπορικός κόσμος δίνει μάχη

 


Ό,τι είναι δυνατόν κάνουν οι επαγγελματίες προκειμένου να μην πέσει και άλλο η καταναλωτική δυναμική.

Με μεγάλες εκπτώσεις και υψηλή ποιότητα ο εμπορικός κόσμος ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες που επιβάλλουν οι περιορισμοί, ενώ σημειώνουν τον τρόπο λειτουργίας με click away και click inside.


Η ελληνική οικονομία νόσησε βαρύτατα το 2020, μπήκε στον “αναπνευστήρα”, αλλά τελικά απέφυγε τα χειρότερα. Αν και η πανδημία και τα lockdown έριξαν σε «κώμα» τον τουρισμό, έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες για το ελληνικό ΑΕΠ, και κατέβασαν ξανά τα ρολά στα καταστήματα, τα μέτρα στήριξης και σε έναν βαθμό το ηλεκτρονικό εμπόριο πέτυχαν να δώσουν κάποιες ανάσες. Έτσι η ύφεση περιορίστηκε στο 8,2% από 10,5% που υπολόγιζε η ελληνική κυβέρνηση.

Εάν το σενάριο της ύφεσης 10,5% είχε γίνει πραγματικότητα, το ΑΕΠ θα είχε συρρικνωθεί στα 162,77 δισ. ευρώ και το δημόσιο χρέος θα είχε «φουσκώσει» στα 208,9% του ΑΕΠ. Τελικά ο «πόνος» περιορίστηκε σε πτώση του ΑΕΠ στα 165,83 δισ. ευρώ και σε αύξηση του χρέους στο 203,8% του ΑΕΠ.

Το οικονομικό επιτελείο δεν κρύβει την ικανοποίησή του, σημειώνοντας μάλιστα ότι το τέταρτο τρίμηνο η επίδοση της ελληνικής οικονομίας (σε τριμηνιαία βάση) ήταν η καλύτερη στην Ευρώπη. Ωστόσο σπεύδει παράλληλα να επισημάνει ότι τα στοιχεία ήταν προκαταρκτικά, ενώ αναγνωρίζει ότι το τοπίο για φέτος παραμένει θολό, αφού κανείς δεν μπορεί να πει εάν τελικά θα σωθεί η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here