ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΩΣ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΙ 10 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΩΣ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΙ 10 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ


 Θέλετε να επισκεφθείτε την Πελοπόννησο το καλοκαίρι, αλλά δεν γνωρίζετε τις παραλίες της; Έχετε ακούσει για τις ομορφιές της, αλλά δεν έχετε οπτική εικόνα από τα νερά και τις παραλίες της; Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!

Παραλίες της Πελοποννήσου: Βοϊδοκοιλιά

Η παραλία «Βοϊδοκοιλιά» βρίσκεται στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου. Για να προσανατολιστείτε, πρέπει να βρεθείτε κοντά στην Πύλο. Η παραλία απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από αυτή. Άρα, θα βρίσκεστε κοντά της.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Φωκιανό

Η παραλία «Φωκιανό» βρίσκεται στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα, απέχει μόλις 33 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο. Ρυθμίστε το GPS σας και πηγαίνετε για βουτιά στα καταπράσινα νερά της.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Μαυροβούνι

Η παραλία του Μαυροβουνίου είναι η μεγαλύτερη και πιο υπέροχη παραλία της Μάνης, 2 χλμ νότια του Γυθείου. Το μήκος της είναι γύρωστα 5 χλμ. και έχει υπέροχη αμμουδιά (χονδρή άμμος), που εκτείνεται και μέσα στα  πεντακάθαρα νερά. Τις πρωινές ώρες το θαλασσινό νερό έχει μια μοναδικά απίστευτη διαύγεια.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Αγία Βαρβάρα

Η παραλία «Αγία Βαρβάρα» διαθέτει μια υπέροχη χρυσή ακτή και πεντακάθαρα νερά. Βρίσκεται στη Μάνη και πιο συγκεκριμένα απέχει 9 χιλιόμετρα από τον Κότρωνα.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Σίμος

Εκπληκτική και η παραλία «Σίμος». Για όσους επιθυμούν να την επισκεφτούν, πρέπει να βρεθούν κοντά στην  Ελαφόννησο.

Παραλίες της Πελοποννήσου: Καλόγρια

Η παραλία «Καλόγρια» είναι πανέμορφη και βρίσκεται στην περιοχή της Αχαΐας. Όσοι θέλουν να βουτήξουν στα γαλαζοπράσινα νερά της, δεν έχουν παρά να ταξιδέψουν περίπου 45 χιλιόμετρα μακριά από την Πάτρα.

Ελαία

Παραλία «Ελαία». Άλλη μια παραλία – διαμάντι της Μεσσηνίας. Για αυτούς που επιθυμούν να την επισκεφθούν, προτείνεται να ταξιδέψουν 10 χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία.

Καϊάφας

Παραλία «Καϊάφας». Μια εκπληκτική παραλία, η οποία σε παραπέμπει σε Καραϊβική. Βρίσκεται κοντά στην Ηλεία, αποτελώντας ένα από τα καμάρια της. Όσοι θέλουν να νιώσουν όπως ο Jack Sparrow στουε Πειρατές της Καραϊβικής, καλό θα ήταν να προσανατολιστούν περίπου στα 27 χιλιόμετρα από τον Πύργο.

Φονέας

Παραλία «Φονέας». Η Παραλία με τα ψηλά βράχια, που οι τολμηροί επιχειρούν να βουτήξουν και οι φίλοι τους να τους απαθανατίσουν, με τις φωτογραφικές μηχανές τους. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στη Μεσσηνία και απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα

Κυπαρίσσι

Παραλία «Κυπαρίσσι». Ένας γαλάζιος θησαυρός. Όσοι θελήσουν να τον ανακαλύψουν, θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Λακωνία και πιο συγκεκριμένα, περίπου 60 χιλιόμετρα από τη Μονεμβασιά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here