Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ

 


Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ανακαλύψει κατά τις διακοπές της στην Ελλάδα μια παραλία με λευκό βότσαλο, σμαραγδένια καθαρά ζεστά νερά, προστατευμένη από τους ανέμους και τα μελτέμια του Αυγούστου.

Την παραλία της Αγίας Κυριακής η οποία βρίσκεται στον νομό Λακωνίας, ένα χιλιόμετρο μετά το Κυπαρίσσι.

Χτισμένο στην άκρη της Λακωνίας, κρυμμένο πίσω από γιγάντιους βράχους και βαθιά φαράγγια, το Κυπαρίσσι προσφέρεται για … μυστικές διακοπές, μακριά από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα των παραδοσιακών παραλιακών τουριστικών προορισμών τους θερινούς μήνες. Είναι πολύ γραφικό με πανέμορφα λευκά σπιτάκια που το κάνουν να μοιάζει με κυκλαδίτικο νησί, με τη διαφορά ότι αυτό είναι καταπράσινο!

Ιδανικό για οικογενειακές εξορμήσεις και για κάθε λογής ζευγαράκια που ψάχνουν κάτι απομακρυσμένο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, αν και τους καλοκαιρινούς μήνες τσιμπάει λίγο παραπάνω κόσμο.

Η παραλία της Αγίας Κυριακής

Πρόκειται για μία μεγάλη παραλία, με ζεστά και ήσυχα νερά, από την οποία απολαμβάνει κανείς την θέα στο χωριό και στο πέλαγος. Πίσω από την παραλία αυτή βρίσκεται και ένα σπήλαιο, το Θύννι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here