Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη – Για 800 ευρώ τους εκτέλεσαν σε ραντεβού θανάτου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη – Για 800 ευρώ τους εκτέλεσαν σε ραντεβού θανάτου


Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη – Για 800 ευρώ τους εκτέλεσαν σε ραντεβού θανάτου

- Οι δυο 19χρονοι διαπληκτίζονταν συνεχώς με τα θύματα για τα χρέη από αναβολικά
- Ο ένας από τους δύο ομολόγησε ήδη την πράξη τους, ο δεύτερος παραδόθηκε τη νύχτα

- Σήμερα στον εισαγγελέα και οι δύο δράστες
- Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού στην Καρδαμύλη
Άφωνη έμεινε ολόκληρη η χώρα απ' την αποκάλυψη της αλήθειας για το διπλό άγριο φονικό έξω απ' την Καλαμάτα. Όπως αποκαλύπτεται όλα έγιναν για ένα χρέος μόλις 800 ευρώ για αναβολικά χάπια.
Η ασφάλεια έφτασε στα ίχνη του ενός από τους δύο δράστες και τον συνέλαβε χθες το απόγευμα. Ο δράστης ομολόγησε σύμφωνα με την αστυνομία την πράξη του, ωστόσο έλειπε ο δεύτερος που κατάφερε να διαφύγει.
Τελικά αργά τη νύχτα και ο δεύτερος δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία.
Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη, ήταν οικονομικά.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες είναι γόνος γνωστής οικογένειας της περιοχής.
Τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν
Είναι συγκλονιστική η περιγραφή που προκύπτει από τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Όλα δείχνουν ότι οι δύο 19χρονοι υπέβαλαν τα θύματά τους σε βασανιστήρια. Τους υποχρέωσαν να κατέβουν από τη μηχανή, τους ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τους υποχρέωσαν να γονατίσουν για να τους εκτελέσουν αμέσως μετά πυροβολώντας τους πολλές φορές σε όλο το σώμα και στο κεφάλι.
Μάλιστα κάποια απόν τα τραύματα έχουν και ίχνη εγκαύματος κάτι που σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν σχεδόν εξ επαφής. Υπάρχουν στοιχεία μάλιστα ότι στο ένα από τα δύο θύματα δόθηκε και χαριστική βολή.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες πήραν τα δύο άψυχα κορμιά και τα πέταξαν στη χαράδρα σε σημείο όπου οι κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να πετούν ψόφια ζώα έτσι ώστε η μυρωδιά από τη σήψη να μην κινήσει υποψίες.
Είχαν δώσει ραντεβού θανάτου
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsIT, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι' αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί.
Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος που έχει ήδη συλληφθεί, έχει ομολογήσει την παρουσία του στο αιματηρό περιστατικό, ωστόσο υποστηρίζει πως δεν ήταν ο εκτελεστής, αφήνοντας υπόνοιες για τον έταιρο 19χρονο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη βρει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, αλλά και το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τους δύο νέους.

Παράλληλα, από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν.
Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here