ΑΝΑΛΥΣΗ : Το παιχνίδι παίζεται στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μέση Ανατολή - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ : Το παιχνίδι παίζεται στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μέση Ανατολή


ΑΝΑΛΥΣΗ : Το παιχνίδι παίζεται στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μέση Ανατολή

Ιωάννης Δραγάτης
Με λίγα λόγια η κατάσταση έχει ως εξής

Και παει κάπως έτσι λοιπόν…
Το παιχνίδι παίζεται στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μέση Ανατολή. Οπως πάντα βέβαια μέσα στους αιώνες δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.
Το Ισραήλ βομβαρδίζει ανελλιπώς τη Λωρίδα της Γάζας με αποτέλεσμα να χάνονται αθώες ψυχές μικρών παιδιών. Ενα Ισραήλ που το βολεύει να έχει απεναντί του τους εξτρεμιστές της Χαμάς. Η Χαμάς που παίζει παιχνίδι με τον Ερντογάν και το φασιστικό καθεστώς του, και με τα κράτη του κόλπου. Τα παιδιά της Παλαιστίνης σκοτώνονται και οι ηγέτες της Χαμάς κάνουν «διακοπές» στο Κουβέιτ.
Ισραήλ και Ερντογάν στοχεύουν και στα κοιτάσματα φυσικού αέριου ανοιχτά της Γάζας, είναι φανερό αυτό.
Βορειοανατολική Συρία, και Βόρειο Ιράκ, Μοσούλη, στα χέρια των τρομοκρατών – γενοκτόνων του IS. Η «Δύση» έχει γυρίσει το πρόσωπο στα εγκλήματα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης. Ίσως βολεύει και το Ισραήλ γιατί πλέον ανάμεσα σε αυτό και το Ιράν παρεμβάλονται αυτοί οι φασίστες γενοκτόνοι.
Ενα IS το οποίο εξοπλίστηκε και με τα καμιόνια γεμάτα με όπλα και πυρομαχικά που περνούσαν απο Τουρκία στη Συρία με συνοδεία της ΜΙΤ με τις ευλογίες του Ερντογάν και του Χακάν Φιντάν.
Και η «Δύση» μέσα στο χορό των εξοπλισμών αυτών των αποβρασμάτων. Αν θυμάστε και ο Αβραμόπουλος είχε ψηφίσει υπέρ της άρσης του εμπάργκο όπλων απο την Ε.Ε. πρός την Συρία. FSA
Μια μεγάλη περιοχή που αποτελείται απο κομμάτια της Συρίας και του Ιράκ έχει μαυρίσει πλέον. Σήμερα διάβασα ότι υπήρξαν μάχες και στο Λίβανο με τον Λιβανέζικο στρατό και τους τρομοκράτες του IS.
Στην Ανατολική Ουκρανία ο στρατός του Ποροσένκο φένεται ότι θα «καθαρίσει» την κατάσταση. Και εκει υπήρξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με την βοήθεια βέβαια της «Δύσης».
Η Ρωσία κρατά την Κριμαία που είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για τα Ρωσικά συμφέροντα. Χωρίς Μαύρη Θάλασσα δεν υπάρχει Ρωσία. Η «Δύση» το γνωρίζει αυτό. Και φυσικά αν περάσουμε σε ενα νέου είδους «ψυχρό πόλεμο» αυτό σημαίνει γεωστρατηγική αναβάθμιση της Τουρκίας με ότι αυτό μπορεί να συμαίνει για τα Ελληνικά συμφέροντα.
Και μέσα σε ολα αυτά οι λαοί.
Εβραίοι,Μουσουλμάνοι,Ισραηλινοί, Παλαιστίνιοι, Έλληνες, Κούρδοι, Σιήτες, Σουνίτες.
Ανάμεσα στα παιχνίδια και τις στρατηγικές των ισχυρών του κόσμου. Που στις περισσότερες των περιπτώσεων μυρίζουν αίμα και καμένη σάρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here