ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΝΗΣ - Διαβάστε την επιστολή του αδελφού του Σγουρού στον Παπαδημούλη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΝΗΣ - Διαβάστε την επιστολή του αδελφού του Σγουρού στον Παπαδημούλη

Με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Γιάννης Σγουρός , αδελφός του δολοφονημένουΚωνσταντίνου Σγουρού, απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλησχετικά με όσα υποστήριξε για να δικαιολογήσει την ανάρτησή του στο twitter, ειδικά μετά τη δημόσια καταγγελία του Γιάννη Σγουρού ότι η οικογένεια είναι δημοκρατική με αγώνες στην αριστερά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΚΙΣΤΑΝ….!
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
“Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ε????
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
**’Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.
ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΤΟ .
1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
2. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.
3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
4. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
5. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΛΑΣΙΤΗΣ
6. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ
7. ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 6980006808. ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΟΙ ΣΓΟΥΡΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ……..!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here