Καταγγελία Πετράκου: «Για 3η συνεχόμενη φορά δεν απαντά ο Υπ. Οικονομικών για την αυτοκτονία του φτωχού αγρότη» - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία Πετράκου: «Για 3η συνεχόμενη φορά δεν απαντά ο Υπ. Οικονομικών για την αυτοκτονία του φτωχού αγρότη»

petrakos24Ο Βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος κατά τη διάρκεια της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων που προηγήθηκε της συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ζήτησε το λόγο για να καταγγείλει την απαράδεκτη στάση του Υπουργού Οικονομικών, να μην παραστεί για 3η συνεχόμενη φορά, σε επίκαιρη ερώτησή του, που αφορούσε στην Τράπεζα Πειραιώς και τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της -με τις ευλογίες της κυβέρνησης φυσικά- που οδηγούν ανθρώπους στο δρόμο ή ακόμη και στην αυτοκτονία.
Η παρέμβαση του Θανάση Πετράκου για αυτό το θέμα, ήταν η εξής:
«Κύριε Πρόεδρε, το να διαμαρτυρηθώ είναι πάρα πολύ επιεικές. Πρέπει να τοποθετηθώ, διότι η ερώτηση που αφορά τα χρήματα που πήρε η Τράπεζα Πειραιώς από τον αγρότη Γιώργο Λούζη, ο οποίος αυτοκτόνησε στη συνέχεια –του πήρε 3.000 ευρώ από την επιδότηση, η οποία είναι ακατάσχετη με βάση τους κοινοτικούς κανονισμούς- δεν απαντήθηκε ως γραπτή ερώτηση στην καθορισμένη ημερομηνία, μετατράπηκε σε επίκαιρη.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Χαρδούβελης προφασίστηκε κώλυμα και δεν ήρθε. Επέμεινα ξανά και κληρώθηκε η ερώτηση μου και αυτήν την εβδομάδα και πάλι δεν έρχεται, πάλι λέει ότι δεν μπορεί. Είναι, κατά τη γνώμη μου, προκλητικό. Δεν ξέρω αν είναι υποτίμηση του Κοινοβουλίου απλώς ή είναι φόβος απέναντι στον εθνικό τραπεζίτη, τον οποίο γιγαντώσατε με την πολιτική σας να του δώσετε την Αγροτική Τράπεζα αντί πινακίου φακής και στη συνέχεια τις κυπριακές τράπεζες, ένας τραπεζίτης ο οποίος πήρε τσάμπα την περιουσία του ελληνικού λαού και αυτή την στιγμή δεν έρχεται ο Υπουργός να απαντήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here