Η ΕΛΛΑΔΑ ετοιμάζεται να δώσει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ετοιμάζεται να δώσει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Η ΕΛΛΑΔΑ ετοιμάζεται να δώσει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Φώτο από http://www.echedoros-a.gr/

Άντε 15 ημέρες υπομονή και θα δούμε ¨φοβερά πράγματα¨…
Κάποιοι αποφάσισαν να ανατρέψουν την ιστορία για το ¨καλό της ανθρωπότητας¨
Λέτε να φύγουμε από το κακό ή να πάμε σε μεγαλύτερο κακό;
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» δηλώνει όταν ερωτάται για το Σχίσμα του 1054 (που διαίρεσε τον Χριστιανισμό σε Καθολικισμό και Ορθοδοξία), πως η αποκατάσταση της διάσπασης της και η επανένωση της Εκκλησίας συνιστά μεγάλο καθήκον της εποχής μας.
¨Σε σχέση με το Σχίσμα του 1054, ο κ. Βαρθολομαίος σημειώνει πως η αποκατάσταση της διάσπασης της και η επανένωση της Εκκλησίας συνιστά μεγάλο καθήκον της εποχής μας, και παραπέμπει στα πρώτα βήματα που ξεκίνησαν σε αυτή την κατεύθυνση πριν από 50 χρόνια ο Πάπας Παύλος ο Έκτος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας, ενώ, παρατηρεί, ο επίσημος Θεολογικός Διάλογος ανάμεσα στις Εκκλησίες βοήθησε να εξαλειφθούν παρεξηγήσεις και διαφορές απόψεων!¨
http://greeknation.blogspot.gr/Σάββατο , 15 Νοεμβρίου 2014
Υπομονή 15 μέρες ή θα δούμε ¨ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ¨ ή πρόσωπο πολέμου και όλα αυτά στην Πόλη των Πόλεων εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου η συνάντηση των ¨γεωπολιτικών- πνευματικών κεφαλών¨.
Διαχρονικά η παρουσία του Πάπα δρομολογούσε γεωπολιτικές εξελίξεις και όχι πνευματικές ¨αναβάσεις¨ για αυτό και ο Πατρο-Κοσμάς είπε ¨να τον χαιρόμαστε¨…… Σε 15 ημέρες η Τουρκία ετοιμάζεται για μεγάλες ¨ευλογίες¨ και σαν αντίδωρο αυτής της επίσκεψης σκέφτεται να του δώσει το κλειδί της Πόλεως για να ανοίξει την ντουλάπα με τους σκελετούς της ιστορίας.
Με αυτούς ¨σκελετούς της Λατινοκρατίας και της Τουρκοκρατίας¨ έρχεται μετά από λίγες ημέρες στην Αθήνα ο κ. Νταβούντογλου, αν τελικά έρθει;
Γιατί μπορεί να επικαλεστεί ένα σωρό λόγους απουσίας όπως εμπλοκή στην Συρία, διπλωματικά επεισόδια στην Ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ ή αναζωπύρωση των συγκρούσεων στην Αν. Ουκρανία.
«Η ρωσική επιθετικότητα απέναντι στην Ουκρανία είναι απειλή για τον κόσμο» λέει ο Ομπάμα από τη Σύνοδο των G20, ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επισημαίνει πως «μένει στη διάθεσή μας και το εργαλείο των οικονομικών κυρώσεων». – http://www.sigmalive.com 15 Νοεμβρίου 2014 Τελικά όλο αυτό το πράγμα εκεί επάνω μαζί με την συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και από τις δύο πλευρές πάει για τελική ρεβάνς και αλλοίμονο στους αθώους της Ουκρανίας.
Οι Δυτικοί για ένα και μόνο πράγμα κρατάνε την Τουρκία με τις σημερινές οθωμανικές παραξενιές της στην ¨ανάνηψη¨… ακριβώς γιατί είναι η μόνη που μπορεί να τα κάνει γης-μαδιάμ στην Συρία και μετά αυτοί να ανοίξουν το μέτωπο της Αν. Ουκρανίας η αυτό να γίνει ταυτόχρονα.
Και τώρα το SOS-SOS θέμα που πέφτει στις ¨εξετάσεις¨…. γιατί
¨ η Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις¨
Όταν ο Ρώσος βρεθεί μπλεγμένος για τα καλά στην Ουκρανία η Τουρκία εκμεταλλευόμενη το ισχυρό γεωπολιτικό προφίλ που έφτιαξε με την συνεργεία των συμμάχων της τόσα χρόνια, μπορεί να θελήσει να αναποδογυρίσει την ¨ καρδάρα των ενεργειακών ισορροπιών¨ της Μεσογειακής Λεκάνης και θα κάνει το απονενοημένο δηλ . να καταπατήσει τον κυριαρχικό φράκτη των 6 μιλίων.
Είχαμε αρθρογραφήσει παλαιότερα ότι τα προβλήματα της Ουκρανίας κατεβαίνουν με φόρα στα ΣΤΕΝΑ και από εκεί στο Αιγαίο.
Τελικά ο Πάπας πάει στην ΠΟΛΗ σε μια συγκυρία που όλη η περιοχή μυρίζει μπαρούτι και φωτιά.
Άραγε έρχεται με τις ¨ευλογίες¨ του να σβήσει την φωτιά που πάει να ανάψει στην περιοχή ή να πυροδοτήσει ¨πολεμικές αναβάσεις¨ του τύπου των Σταυροφοριών σε σύγχρονη έκδοση;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here