Προσλήψεις: 939 νέες θέσεις στο Δημόσιο με 4 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Προσλήψεις: 939 νέες θέσεις στο Δημόσιο με 4 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ περιλαμβάνει εβδομήντα εννέα θέσεις μόνιμου προσωπικού  για βιβλιοθηκονόμους, αρχειονόμους και άλλες συναφείς ειδικότητες στην Εθνική Βιβλιοθήκη, για υπαλλήλους σε Μητροπόλεις καθώς και για γιατρούς στα καταστήματα κράτησης και σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Μια δεύτερη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη μηχανικών και διοικητικών στην εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
«Κλειστού τύπου» είναι οι άλλοι δύο τρέχοντες διαγωνισμοί, αφού υποβάλλουν αιτήσεις μόνο παλαιοί διοριστέοι για την κάλυψη θέσεων σε υπουργεία, Νομικά Πρόσωπα και στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου.

Η προκήρυξη 1Σ/2014
Η 1Σ/2014 Πρόσκληση του ΑΣΕΠ αφορά τη στελέχωση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με μόνιμο προσωπικό
Η πρόσκληση αφορά την πλήρωση συνολικά είκοσι δύο (22) θέσεων Πανεπιστημιακής (Π.Ε.), Τεχνολογικής (Τ.Ε.) και Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν μόνον όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων σε θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων που αναφέρονται στην Πρόσκληση 1Σ/2014 και που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1−1−2009 μέχρι και την 31−12−2012 καθώς και όσοι έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν έχουν διοριστεί.

Το ΦΕΚ της Πρόσκλησης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΠΥ.189.5), στην επιλογή “Έντυπα Αιτήσεων -> Διαγωνισμών ΑΣΕΠ -> Με Σειρά Προτεραιότητας”.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 28ης Νοεμβρίου 2014, ημέρας Παρασκευής.
Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here