Η σκλαβιά του χρέους το σύστημα που κυριαρχεί στη ζωή μας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η σκλαβιά του χρέους το σύστημα που κυριαρχεί στη ζωή μας

Από την αυγή της ιστορίας η ελίτ προσπαθεί να σκλαβώσει την ανθρωπότητα .
Υπήρξαν περίοδοι που η ελίτ θυσίασε εκατομμύρια ανθρώπους για να πετύχει το σκοπό της , όμως με το πέρασμα του χρόνου η ελίτ κατανόησε ότι είναι πιο κερδοφόρο να σε χρησιμοποιήσει σαν εμπόρευμα σαν δυναμικό εξέλιξης της δικής της περιουσίας .
Αν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις 50% φόρους ,αν είσαι αναγκασμένος να έχεις χρέη για να μπορείς να σπουδάσεις, αν είσαι αναγκασμένος να δανείζεσαι για να έχεις σπίτι, αν είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις τα πάντα σε κάποιο άγνωστο φορέα, τότε έχεις μετατραπεί σ' ένα ανθρώπινο δυναμικό που παράγει πλούτο για κάποιους που δε γνωρίζεις .
Είσαι λοιπόν ένα ανθρώπινο δυναμικό που έχεις γίνει αντικείμενο ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα άλλων, σήμερα ορισμένες μορφές δουλειάς έχουν τεθεί εκτός νόμου αλλά αυτή η ειδεχθή μορφή δουλείας η δουλεία του χρέους είναι περισσότερο διαδεδομένη από ποτέ !!.
Αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι πριν την οικονομική κρίση όλες οι αποφάσεις στη ζωή σου περιείχαν επί της ουσίας την απόφαση του πόσο πολύ θα χρωστάς σε κάποιους .
Σήμερα βέβαια με την οικονομική κρίση πλέον οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, γεννιούνται ήδη με ενα έτοιμο χρέος στην πλάτη τους που σημαίνει ότι κατορθώσαμε με το σύστημα της δουλειάς τους να είμαστε απόλυτα σκλαβωμένοι ακόμα και σε αυτό που θα μπορούσαμε να κληροδοτήσουμε.!!
Σπουδές,σπίτι ,γάμος, αυτοκίνητο, κοινωνική ζωή,επιχείρηση,καριέρα,όλα εμπεριέχουν τον έξυπνο τρόπο της σκλαβιάς μας.
Σε ενα υποτιθέμενο ελεύθερο πλανήτη που ανήκει σε όλους,σε μια ζωή που θα πρέπει η ελευθέρια να είναι το πρώτο αγαθό, εμείς ξεκινούμε με το να έχουμε εγκλωβίσει το χρόνο μας και να πρέπει να πράξουμε το οτιδήποτε μπορούμε για να γλιτώσουμε από την αλυσίδα που μας κρατά φυλακισμένους από το χρέος.
Στην κορυφή αυτού του συστήματος υποδούλωσης του χρέους είναι η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ. Όπως θα δείτε παρακάτω είναι ένας θεσμός που έχει σχεδιαστεί για να παράγει όσο το δυνατόν περισσότερο χρέος .
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκει έξω που πιστεύουν ότι η Federal Reserve είναι ένα πρακτορείο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Η Federal Reserve είναι ένα μη εκλεγμένο ασύδοτο κεντρικό τραπεζικό καρτέλ και έχει νομική απόφαση από το ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι δεν είναι οργανισμός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν υπόκεινται στο νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης .
Τα 12 υποκαταστήματα τράπεζες που αποτελούν την Federal Reserve είναι οργανωμένα περισσότερο να μοιάζουν με μια ιδιωτική επιχείρηση ,τα 12 υποκαταστήματα τραπεζών μπορούν να εκδίδουν μετοχές στις τράπεζες μέλη που τους ανήκουν, η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει μηδέν μετοχές .
Πολλοί άνθρωποι επίσης υποθέτουν ότι τα χρηματοοικονομικά θέματα τα ελέγχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αλλά αυτό δεν αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αμερικής το μόνο που μπορεί να κάνει και κάνει κατά κόρον είναι να δανείζεται χρήματα από την Federal Reserve η οποία τα δημιουργεί εκ του μηδενός .
Οι μεγάλες τράπεζες και τα πλούσια κράτη αγοράζουν πλέον το χρέος που δημιουργεί η Federal Reserve και έτσι όλοι σιγά-σιγά γινόμαστε σκλάβοι ενός ανύπαρκτου χρέους .
Κάθε κυβέρνηση λοιπόν στον κόσμο όταν ξεκινά αναλαμβάνει ένα πακέτο χρέους, ένα πακέτο χρέους που έχει τόκους, που έχει ανάγκη αποπληρωμής ,κάθε κυβέρνηση που ξεκινά σε μία χώρα αναλαμβάνει να σβήσει αυτό το χρέος μόνο που πάντα λόγω αναγκών αυτό το χρέος συνεχώς αυξάνει .
Όταν σχεδιάστηκε πίσω στο 1913 το σύστημα της Federal Reserve σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μια αέναη σπείρα του δημόσιου χρέους από την οποία δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να ξεφύγει κανείς και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα .
Για να το καταλάβετε και με εικόνα ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα που έχω τοποθετήσει κάτω, πριν από 40 χρόνια το εθνικό χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν λιγότερο από μισό τρισεκατομμύριο $ σήμερα έχει εκραγεί σχεδόν στα 18 τρισεκατομμύρια $ .

Αλλά το εθνικό χρέος είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Οι μεγάλες τράπεζες που ελέγχουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επιδιώκουν να κυριαρχήσουν ατομικά τις ζωές μας με το χρέος. Έχουμε γίνει μια κοινωνία του αγοράστε τώρα και να μπορείτε να πληρώσετε αργότερα και τα αποτελέσματα αυτών των τακτικών είναι απολύτως καταστροφικά.
Πριν από 40 χρόνια το συνολικό ποσό του οικονομικού χρέους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ήταν απλά μια γραμμή πάνω από 2 τρισεκατομμύρια $ σήμερα είναι πάνω από 57 τρισεκατομμύρια $ .
Οι τράπεζες δεν δανείζουν απλά για να πετύχεις τον όνειρο σου, οι ελιτιστές σε δανείζουν μόνο και μόνο γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνονται πλουσιότεροι, για παράδειγμα αν αρχίσεις και πληρώνεις μια πιστωτική κάρτα κάθε μήνα με τη μικρότερη καταβολή στο τέλος θα έχεις καταλήξει να έχεις πληρώσει δεκάδες φορές παραπάνω από το ποσό που δανείστηκες για να ξοφλήσεις .
.
Εντω μεταξύ οι τράπεζες με σύστημα καταστρέφουν και τον ήδη πλούτο τον οποίο έχεις, αν προσπαθούσες να πας ανάποδα στο σύστημα να το δεις με άλλον τρόπο και προσπαθουσες να σώνεις τα χρήματα σου ,να μην τα γυρίζεις προς τα πίσω στην ανακύκλωσή τους τότε οι τράπεζες για να αμυνθούν δημιουργούν πληθωριστικές τακτικές οι οποίες στην ουσία καταστρέφουν τον πλούτου που συσσωρεύεις .
Επί της ουσίας δηλαδή η τράπεζα ελέγχει την τιμή και την αξία σε οποιοδήποτε εσύ αντικείμενο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ως εναλλακτικό μέσο έτσι ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη έχεις να αντισταθείς .
Πιο κάτω θα σου δείξω έναν πίνακα ο οποίος προέρχεται απευθείας από τη Federal Reserve και δείχνει την αξία του αμερικανικού δολαρίου πως έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία 40 χρόνια .
Συνολικά το αμερικανικό δολάριο έχει χάσει περίπου το 98 % της αξίας του από την εποχή που η Federal Reserve καθιερώθηκε στον πλανήτη γη το 1913.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι είναι ότι σύστημα μας νομοτελειακά είναι έτοιμο να καταρρεύσει . Είμαστε παγιδευμένοι σε μια αέναη σπείρα χρέους που προορίζεται να καταλήξει σε μια τεράστια και τρομοκρατική κατάρρευση . Απλές μικρο αλλαγές που πράττουν οι μαριονέτες πολιτικοί μας, εντολές φορολογικών συντελεστών, προσαρμογή χρεών που δίνει η τρόικα δεν πρόκειται να λύσουν τίποτα .
Οι συντριπτικές λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί μας και η τρόικα μοιάζει σαν να θέλεις να κάνεις αναδιάταξη στις ξαπλώστρες στον πάνω όροφο του Τιτανικού την ώρα που αυτός βυθίζεται .
Και φυσικά η ελίτ δεν θέλει οι υπόλοιποι από μας να καταλάβουμε πραγματικά τι συμβαίνει. Απλά σκεφτείτε το!
Η Federal Reserve είναι ο θεσμός ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ παγκόσμια όλες τις τράπεζες του πλανήτη και όμως εμείς, κάνεις από τα παιδιά μας δεν διδαχτήκαμε ποτέ την αλήθεια και την ουσία του οργανισμού και τον τρόπο ο οποίος παράγει χρήματα απ' το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here