ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Ξεκινάει αύριο το πανηγύρι στην ΚυπαρισσίαΜε πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αύριο και για μία περίπου εβδομάδα και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
Μπορεί χθες ο καιρός να είχε φθινοπωρινή διάθεση με ψιλόβροχο, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για το στήσιμο στο χώρο που καταλαμβάνουν οι παράγκες στους γύρω δρόμους από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Η κορύφωση όπως κάθε χρόνο γίνεται την παραμονή της εορτής, όπου πραγματοποιείται ο αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός με χιλιάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, ενώ ανήμερα πραγματοποιείται η θεία λειτουργία και η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού που στολίζεται με βασιλικό. 
Να σημειώσουμε πως ήδη έχει ετοιμαστεί το λούνα παρκ που κάθε χρόνο φιλοξενείται στο χώρο του πανηγυριού, ενώ ήδη από χθες έφτασαν και οι ζωέμποροι καθώς παραδοσιακά κάθε χρόνο τις πρώτες μέρες του πανηγυριού πραγματοποιείται και ζωοπανήγυρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μεγάλο αριθμό από άλογα, ενώ ξεχωριστό κομμάτι καταλαμβάνουν οι έμποροι με πουλερικά και κυρίως γαλοπούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here