Τραπέζωμα με «πλούσιο» μενού αλλά και «ένταση» για τον Σαμαρά στην Κυπαρισσία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τραπέζωμα με «πλούσιο» μενού αλλά και «ένταση» για τον Σαμαρά στην Κυπαρισσία

Στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας, την Κυπαρισσία, βρέθηκε από νωρίς προχθές το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των διακοπών του στη Μεσσηνία! Όπως πληροφορηθήκαμε, ο κ. Σαμαράς αρχικά απόλαυσε το αφέψημά του στο «Εν Πλω», όπου είχε επαφές και συνομιλίες, χαλαρά, με πολιτικούς και προσωπικούς του φίλους, παλιούς και όψιμους, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από συνεργάτες του για την επίσκεψη. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, επέλεξε να γευθεί ο πρώην πρωθυπουργός τα λαχταριστά εδέσματα της ψησταριάς «Ο Πλάτανος», στην Πάνω Πόλη Κυπαρισσίας. Στο τραπέζι, ο κ. Σαμαράς, εκτός από το δήμαρχο Τριφυλίας, με τον οποίο συνδέονται και με στενούς συγγενικούς δεσμούς, είχε (ύστερα από πρόσκληση του κ. Κατσίβελα καθώς και επιθυμία του ιδίου), συνεργάτες του δημάρχου, εκλεγμένους και αποτυχόντες υποψηφίους του συνδυασμού του, καθώς και λιγοστά τοπικά στελέχη της Ν.Δ., άλλα κατά μόνας και άλλα συν γυναιξί και τέκνοις! Στο τραπέζι, βέβαια, όπως μάθαμε, δεν ήταν μόνο Νεοδημοκράτες, αλλά είχε πολυκομματική σύνθεση, αφού παρακάθονταν άτομα κι από άλλους κομματικούς χώρους, ακόμη και αριστεροί ή αριστερίζοντες οι οποίοι οψίμως φέρονται (τάχα;) να έχουν λοξοδρομήσει προς τη Ν.Δ.! 
Η κουβέντα που είχε ο κ. Σαμαράς με το δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τους λοιπούς ομοτράπεζους ήταν χαλαρή, ενώ ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και ανακουφισμένος που, πλέον, δεν έχει στις πλάτες του το βαρύ φορτίο διακυβέρνησης της χώρας! «Ο πρόεδρος ξανάνιωσε» μας είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που συνέφαγε μαζί του! Η βραδιά, ωστόσο, εκτός από τα εδέσματα, τα χωρατά και τη χαλαρότητα, είχε και ολίγη από «ένταση» για τον κ. Σαμαρά. Γύρω στα μεσάνυχτα, αίφνης, παρουσιάστηκαν στην παρέα κάποιοι παλιοί γνώριμοι, προσωπικοί και πολιτικοί φίλοι (τέως ή και νυν, διερευνάται) του κ. Σαμαρά, από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και μετέπειτα στην ΠΟΛ.ΑΝ., οι οποίοι είχαν «έντονη» συζήτηση μαζί του, με αιχμές και μπηχτές, ακόμη και για συνεργάτες του και ανθρώπους που κάθονταν εκείνη τη στιγμή πλάι του, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι η κουβέντα «εξετράπη». Η ένταση, πάντως, όσο περνούσε η ώρα κόπαζε και ο κ. Σαμαράς, στη συνέχεια, έδειχνε πως χάρηκε την επίσκεψή του στην πόλη, από την οποία αναχώρησε στις 2.00 περίπου τα ξημερώματα, με την υπόσχεση πως θα περάσει ξανά, μέρα, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here