Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία σε Μαραθόπολη και Καλό Νερό - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία σε Μαραθόπολη και Καλό Νερό

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρξε σχετικά με τα Νηπιαγωγεία Μαραθόπολης και Σταθμού Καλού Νερού, τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά και εύρυθμα τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 που σήμερα ξεκινά με αγιασμό.
Μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού, με τη λήξη της σχολικής περιόδου, να υπήρχε αγωνία και αβεβαιότητα για το μέλλον των δύο αυτών Νηπιαγωγείων, ωστόσο ποτέ στην απελθούσα κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν τέθηκε και συζητήθηκε θέμα αναστολής λειτουργίας ή και κατάργησης των δύο αυτών σχολικών μονάδων τη νέα χρονιά. Σταθερή βούληση των πολιτικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και το υπουργείο ήταν και είναι η κανονική και εύρυθμη λειτουργία τους, σε αντίθεση, όπως λέγεται, με επιθυμίες και βουλές εξωσχολικών παραγόντων που μπορεί να σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση! Φέτος, άλλωστε, η διαδικασία για αναπληρωτές ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και ήδη έχουν γίνει και γίνονται τοποθετήσεις!
Στο Νηπιαγωγείο Μαραθόπολης ήδη υπάρχει νηπιαγωγός, η οποία, μάλιστα, παρουσιάστηκε στο σχολείο τις προηγούμενες μέρες, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί σε άλλο Νηπιαγωγείο της πόλης των Γαργαλιάνων και στο Νηπιαγωγείο της Μαραθόπολης να αποσπαστεί νηπιαγωγός από Νηπιαγωγείο των Γαργαλιάνων.
Στο, δε, Νηπιαγωγείο του Καλού Νερού υπήρξε διψήφιος αριθμός εγγραφών μικρών μαθητών και σε αυτό μεταφέρθηκε νηπιαγωγός από Νηπιαγωγείο της Κυπαρισσίας, ενώ η νηπιαγωγός που υπηρετούσε τη σχολική χρονιά 2014 – 2015 στο Καλό Νερό με απόσπαση θα υπηρετήσει τη νέα σχολική χρονιά στο Νηπιαγωγείο που είναι η οργανική της θέση.
Κανένα απολύτως πρόβλημα, λοιπόν, δεν υπάρχει με τα Νηπιαγωγεία σε Μαραθόπολη και Καλό Νερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here