ΜΑΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΜΑΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ!

Ένα νέο μεγάλο έργο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Γενικό Νοσοκομείο ...Την ίδια στιγμή που η επιστημονική κοινότητα και ειδικά οι γιατροί του Νοσοκομείου της Καλαμάτας τάσσονται κατά της λειτουργίας του από τη Δευτέρα στις 24 του μηνός ως Νοσοκομείου Covid 19 λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό, και της δυσκολίας που θα ανακύψει να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν, αίσθηση προκαλεί η… όρεξη που άνοιξε σε ορισμένους, για την… εκ των υστέρων διεκδίκηση αυτού του τίτλου και ειδικότερα στην Αρκαδία, η οποία ήταν απέναντι σε αυτήν την προοπτική. 
Η στροφή 360 μοιρών, έγινε όταν ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τα 5,1 και πλέον εκατ. ευρώ τα οποία θα διατεθούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, που προφανώς και συνεπάγεται την περεταίρω αναβάθμισή του. Έτσι το Νοσοκομείο της Καλαμάτας καθίσταται ένα ακόμη βήμα μπροστά στη διεκδίκηση της λειτουργίας Ιατρικής Σχολής στον Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, γεγονός που θα επιφέρει μια σειρά από σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό και όχι μόνο πεδίο για την πόλη και ολόκληρο το νομό. Χαρακτηριστικά, ήταν όσα σημειώθηκαν από τον διευθυντή της τηλεόρασης Bes,t Νίκο Μπελογιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στο οποίο παρενέβη και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here