Εργοτάξιο ο Δήμος Τρίπολης με το βλέμμα στο μέλλον... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Εργοτάξιο ο Δήμος Τρίπολης με το βλέμμα στο μέλλον...


Τους λόγους για τους οποίους η τεράστια πλειοψηφία των δημοτών της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής τον αξιολογεί κάτι περισσότερο από θετικά, όπως αποτυπώθηκε στην τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Πελοπόννησο, επιβεβαίω
σε με τον καλύτερο τρόπο μιλώντας με αριθμούς και έργα καλεσμένος στην τηλεόραση Best, ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης. Ο κ. Τζιούμης ο οποίος στάθηκε σε όλα όσα έγιναν σε επίπεδο στήριξης επαγγελματιών και απλών πολιτών στον δύσκολο καιρό της πανδημίας και μίλησε εκτενώς για τα έργα ύψους 19 εκατ. ευρώ που υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Δήμο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ… 
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε εντάξει έργα προϋπολογισμού περίπου 19 εκατ. ευρώ, κάποια εκ των οποίων έχουν δημοπρατηθεί, άλλα έχουν συμβασιοποιηθεί και πολλά έχουν υλοποιηθεί», ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης που μίλησε και με παραδείγματα, όπως εκείνο της πλατείας Αγίου Βασιλείου εξηγώντας πως όλα αυτά έγιναν ύστερα από σκληρή και αδιάκοπη δουλειά. 
«Μαζί με ‘μας εντάχθηκαν και άλλα έργα από άλλους Δήμους της Πελοποννήσου, τα οποία ωστόσο δεν έχουν συμβασιοποιηθεί, γεγονός που δείχνει… ταχύτητα», τόνισε ο δήμαρχος που έδωσε το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Open Mall. «Το Open Mall όταν εντάχθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, εντάχθηκε μαζί με άλλους 53 Δήμους και όταν αναλάβαμε δεν είχε γίνει τίποτε, κι όμως εμείς είμαστε οι πρώτοι που ολοκληρώσαμε το έργο», δήλωσε ο Κώστας Τζιούμης που έδωσε λεπτομέρειες για τα έργα που εντάχθηκαν αλλά και εκείνα που είχαν ενταχθεί, ενώ εστίασε στα της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη δημιουργία ενός αναπτυξιακού προσήμου. 
Παράλληλα, εκτενή αναφορά έκανε στα έργα αγροτικής οδοποιίας επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους πως μέχρι το τέλος της τετραετίας θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους, αλλά και στα αντιπλημμυρικά και μια σειρά ακόμη από παρεμβάσεις που έχουν μπει ήδη σε τροχιά… Τέλος, ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Innovation Metrisis Poll, δεσμευόμενος για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια με τον πολίτη πάντα στο επίκεντρο. «Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο γιατί θέλω να μείνει κάτι στον τόπο μας. Θέλω να βοηθήσω να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε καταληκτικά ο Κώστας Τζιούμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here