Γιορτές μετά από χωρισμό: Οδηγός επιβίωσης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτές μετά από χωρισμό: Οδηγός επιβίωσης

Η εορταστική περίοδος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη για όσους βίωσαν πρόσφατα ή ακόμη ξεπερνούν ένα χωρισμό.

Η λύση δε βρίσκεται στον καναπέ και την τηλεόραση. Υπάρχουν μερικές απλές στρατηγικές αντιμετώπισης που μας βοηθούν να ανακάμψουμε και να απολαύσουμε το εορταστικό κλίμα.

1. Απομόνωση έξω από το σπίτι

Οι κοινωνικές συναναστροφές δεν είναι πάντα ευχάριστες όταν είμαστε συναισθηματικά καταπονημένοι. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εκτός σπιτιού ακόμη και χωρίς παρέα. Ένας περίπατος, μια βόλτα στα μαγαζιά και μια ενδιαφέρουσα έκθεση είναι μερικές λύσεις που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να ξεχαστούμε.

2. Υποστήριξη από τους φίλους

Όσο κι αν πονάει να μιλάμε για το χωρισμό, είναι ακόμη χειρότερο να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας. Η συζήτηση βοηθά να απελευθερώσουμε τις σκέψεις μας, ώστε να μη διογκώνονται και να μη μας κατακλύσουν αργότερα.

3. Τήρηση των παραδόσεων

Οι αλλαγές στις παραδόσεις των εορτών πρόκειται να στιγματίσουν ακόμη χειρότερα τις φετινές αναμνήσεις. Η διακόσμηση του σπιτιού και μια μικρή συγκέντρωση με φίλους θα δώσουν νέο αέρα στο σπίτι και θα το γεμίσουν με θετική ενέργεια.

4. Νέες προτεραιότητες

Ένας χωρισμός είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας. Μπορούμε να πάμε μια εκδρομή, να βγούμε με φίλους ή απλώς να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here