Επεισόδια και τραυματισμοί για χάρη του Μάκη Χριστοδουλόπουλου σε πανηγύρι στην Αχαϊα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Επεισόδια και τραυματισμοί για χάρη του Μάκη Χριστοδουλόπουλου σε πανηγύρι στην Αχαϊα

Επεισόδια και μάλιστα με ελαφρείς τραυματισμούς, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην είδοσο του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με προσκεκλημένο τον τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλο, στην Ράχη Αχαϊας.
Πρωταγωνιστές των επεισοδίων φέρεται να ήσαν ρομά που συγκεντρώθηκαν εκεί από την ευρύτερη περιοχή, με στόχο να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Ωστόσο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην είσοδο συνεπλάκησαν με άλλα άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα να παρέμβουν υπάλληλοι της εταιρείας που είχε αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων και του χώρου όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα, από τους εργαζόμενους στον χώρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάποιοι από τους Ρομά θέλησαν να εισέλθουν με τη βία στον χώρο όπου τραγουδούσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και εμποδίστηκαν, δεδομένου οτι στην είσοδο της εκδήλωσης έπρεπε να καταβληθεί αντίτιμο εισόδου της τάξεως των πέντε ευρώ.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here