ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

Σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία δεν θα υπάρχουν!

Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα παιδιά της Α' τάξης του Γυμνασίου. Με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες! Και όχι μόνο. Μέσα στο μάθημα των Θρησκευτικών διδάσκεται ολόκληρο κεφάλαιο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί ενώ κυριαρχεί και η προπαγάνδα κατά του Μέγα Αλέξανδρου!Το βιβλίο αναφέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του (!!!!) και να ακολουθήσει έτσι την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!!! Μιλάμε για φρικτή πλύση εγκεφάλου στα ελληνόπουλα-χριστιανόπουλα τόσο σε βάρος της Ιστορίας μας όσο και σε βάρος και της ορθοδοξίας!
Το χειρότερο είναι ότι τα παιδιά μας θα βαθμολογηθούν στο μάθημα αυτό για να δουν πόσο το εμπέδωσαν!

Πόσο εμπέδωσαν την προϊστορία των Εβραίων, η οποία ναι μεν συνδέεται μέσω της Παλαιάς Διαθήκης με τον χριστιανισμό, ωστόσο η προαγάνδα κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνει τις αληθινές προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας: Αντί να διδάσκουν την ελληνοχριστιανική παιδεία και το μεγαλείο του πολιτισμού μας, μέσα από το βιβλίο Θρησκευτικών της Α' Γυμνασίου περνούν τα μηνύματα των παγκοσμιοποιητών που διαβάλλουν-υποσκάπτουν τόσο την ελληνική ιστορία όσο και την Ορθοδοξία!!!
Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με τους σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με τους Γιαχβέδες, γιατί άραγε πρέπει να διδάσκονται σε παιδάκια της Α' Γυμνασίου; Δήθεν για να εντρυφήσουν στην "ειρήνη, ως κοινό αίτημα στις προσευχές όλων των ανθρώπων σε όποια θρησκεία και αν ανήκουν", όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το προπαγανδιστικό βιβλίο; Όχι! Αυτό που που στην πραγματικότητα επιδιώκει το υπουργείο Παιδείας, είναι στον Οικουμενισμό και την πανθρησκεία. Στο δόγμα δηλαδή και τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών! Η συμπροσευχή είναι το κοινό ζητούμενο για την ισοπέδωση -εν τέλει- της Ορθοδοξίας!

Αλλά και το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί, πού κολλάει στα Θρησκευτικά και μάλιστα στην "Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού", όπως ονομάζεται το βιβλίο;

Η πλύση εγκεφάλου από τους Εβραιοσιωνιστές που ελέγχουν πλέον τα βιβλία μας, είναι σε όλα τα επίπεδα. Δεν πα'να ασχολείται το μάθημα με την "Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού"; Μέσα στο βιβλίο χωράνε τα πάντα υπέρ των Εβραίων! Και ούτε λέξη για τα εγκλήματα των σύγχρονων Εβραίων εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα. Τσιμουδιά για τη γενοκτονία που κάνουν οι Ισραηλινοί σε βάρος ενός ολόκληρου λαού!

Μια σχολική χρονιά-προπαγάνδα υπέρ των Εβραίων!
Την υπογραφή στο έργο βάζει η Θεολόγος Πηγή Καζλάρη! Περαστικά μας! Με τέτοια βιβλία και πλύση εγκεφάλου είναι βέβαιον ότι σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία θα πάψουν να υπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here