ΥΠΟΓΗΙΝΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΟΓΗΙΝΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗΥΠΟΓΗΙΝΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

ΥΠΟΓΗΙΝΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ (ΛΟΦΟΣ ΚΑΣΤΑ) ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ (ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ), ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΤΥΜΒΟΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΥΤΗΝ? ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΜΟΥ ΕΚΜΥΣΤΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ (ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ).

ΩΣΤΟΣΟ Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ILLUMINATI) ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΘΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΧΡΥΣΑ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ , ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΕΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 37 ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΔΙΠΛΑ (2 ΦΩΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ), Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΡΥΜΩΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΖΕΥΣ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΥΘΟΥΝ. ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΟΙ 37 ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΛΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
iokh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here