ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΟΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΟΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη ερευνά της οικονομικής αστυνομίας σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές σε καταστήματα, μετά την αποκάλυψη τεράστιας κομπίνας φοροδιαφυγής με ειδικό λογισμικό...

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, επιχειρηματίες τοποθετούν στις ταμειακές μηχανές τους ειδικό λογισμικό που, το οποίο τους επιτρέπει στο τέλος της ημέρας να παρεμβαίνουν και να εμφανίζουν λιγότερα έσοδα με σκοπό να φορολογηθούν και λιγότερο.
Στην πράξη, για παράδειγμα, σε μία ημερήσια είσπραξη 1.000 ευρώ και ενώ έχουν κοπεί αποδείξεις στους καταναλωτές, στο τέλος της ημέρας χάρη στο ειδικό λογισμικό η πραγματική είσπραξη της επιχείρησης εμφανίζεται σημαντικά μικρότερη, με τη διαφορά να μπαίνει στην τσέπη των επιχειρηματιών με την μορφή «μαύρου» χρήματος.
Ανυπολόγιστες είναι μέχρι στιγμής οι απώλειες εσόδων στο Δημόσιο από την πρακτική αυτή.
Πηγές του ΣΔΟΕ κάνουν λόγο για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού και ξεκινούν έρευνες σε Αττική και επαρχία.
Η αγορά του λογισμικού αγγίζει έως και τα 15.000 ευρώ, σύμφωνα  με τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here