ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

Κύμα αισιοδοξίας επιχειρεί να δημιουργήσει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομιών στη συνεδρίαση της επιτροπής...
της Βουλής  την Τετάρτη όπου συζητείται το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016.

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, που εκτίμησε ότι η ύφεση θα είναι χαμηλότερη της εκτιμώμενης και πως θα αρθούν τα capital controls πριν το τέλος του 2016, ήταν η σειρά του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου να υποστηρίζει ότι «είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών». 

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να βρεθεί λύση. Οι ρυθμιστικές αρχές, η κυβέρνηση, η ΕΚΤ και οι τράπεζες επιθυμούν να βρεθεί λύση», ανέφερε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι « είμαστε κοντά στο να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών». 

Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. Ωστόσο, λίγο μετά παραδέχθηκε ότι «εξακολουθούν να υπάρχουν αγκάθια και αβεβαιότητες και πως το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπορέσουμε στο τέλος του χρόνου να τελειώσουμε με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, να ολοκληρώσουμε την πρώτη αξιολόγηση και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρεος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here