Υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με το υπουργείο Πολιτισμού


 Το εν λόγω έργο θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με πίστωση 650.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ παράλληλα προστίθενται επιπλέον 30.000 ευρώ για την δαπάνη της προμήθειας του νερού από τον Δήμο Αργους – Μυκηνών.

Στη σημερινή συνάντηση, εξ άλλου, υπογράφηκε από τον Π. Νίκα και την Λ. Μενδώνη μία ακόμα προγραμματικής σύμβαση, με αντικείμενο την χρηματοδότηση, με 45.000 ευρώ, της μελέτης αποκατάστασης του πύργου Κουμουνδούρου, στον Κάμπο Αβίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.


Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ

Εξ άλλου, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης, στην ίδια συνάντηση σήμερα, εξετάστηκαν και επιλύθηκαν γραφειοκρατικά προβλήματα σχετικά με την χρηματοδότηση με 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των ανασκαφικών εργασιών στην Αρχαία Μεσσήνη.

Τέλος, μεταξύ της υπουργού και του Π. Νίκα συζητήθηκαν τα έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες -και πάντως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here