Χάρτης μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό covid-19 - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Χάρτης μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό covid-19



Χάρτης των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό covid-19

Posted: 04 Nov 2020 10:24 AM PST

Δημοσιοποιείται από τον ΕΟΔΥ ο χάρτης των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό covid-19 στις διάφορες περιοχές της χώρας, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο αυτές βρίσκονται όσον αφορά τα επίπεδα διάδοσης της νόσου.

 

Τον εν λόγω χάρτη με τις οδηγίες μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Στην Αθήνα αύριο Πέμπτη ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συναντάται με τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη

Posted: 04 Nov 2020 10:22 AM PST

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί αύριο στις 10 το πρωί, στην Αθήνα, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, με αντικείμενο την διεξαγωγή ποδηλατικού μαραθωνίου μεταξύ των τριων Περιφερειών.

 

Παράταση των συμβάσεων της Περιφέρειας με το Παλλάδιον Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας και με το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης

Posted: 04 Nov 2020 10:21 AM PST

Παρατείνονται οι συμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Παλλάδιον Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Τρίπολη και με το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι, οι οποίες έχουν ως αντικείμενο τη μεταφορά θετικών στον κορονοϊό ατόμων, από τα ξενοδοχεία φιλοξενίας τους στο ξενοδοχείο καραντίνας που έχει προσδιοριστεί σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο από τα δύο πιο πάνω ιδιωτικά κέντρα έχει περιοχή ευθύνης στις Π.Ε. Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και το δεύτερο στις Π.Ε. Αργολίδας και Κορινθίας.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μεταφορά θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, ενώ τα έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Συμβάσεις για την παράκαμψη Δολιανών και την επισκευή του κτηρίου Δημητρακόπουλου στην Καρύταινα υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Posted: 04 Nov 2020 10:20 AM PST

Υπογράφηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, συμπληρωματική σύμβαση ύψους 1.064.919,38 ευρώ με αντικείμενο το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αστρους στην παράκαμψη των Κάτω Δολιανών.

Σήμερα, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση για το έργο της επισκευής της στέγης του κτηρίου καθηγητή Δημητρακόπουλου, στην Καρύταινα.

Η δαπάνη για το εν λόγω έργο, για το οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ανέρχεται σε 24.304 ευρώ και η προθεσμία για την ολοκλήρωσή του είναι 90 ημέρες,

Συνάντηση περιφερειάρχη Π. Νίκα με σωματείο εργαζομένων για τον ΟΕΥ

Posted: 04 Nov 2020 10:18 AM PST

Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στην  Περιφέρεια είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας  της Περιφέρειας.

Τηλεδιάσκεψη για θέματα τουρισμού υπό τον υπουργό Χ. Θεοχάρη

Posted: 04 Nov 2020 10:17 AM PST

Θέματα σχετικά με τα ζητήματα που προκύπτουν για τον κλάδο του Τουρισμού από την συνεχιζόμενη πανδημία απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους αρμόδιους για τον τομέα αυτό αντιπεριφερειάρχες της χώρας ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη, στην οποία την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπρόσωπησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, συζητήθηκε επίσης και ο σχεδιασμός για τον γαστρονομικό τουρισμό.

Στήριξη από την Περιφέρεια για τις αθλητικές μετακινήσεις

Posted: 04 Nov 2020 10:16 AM PST

Πίστωση 100.000 ευρώ προτίθεται να διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη της μετακίνησης αθλητικών ομάδων εθνικών κατηγοριών.

Ισόποσο κονδύλιο προτίθεται να διαθέσει η Περιφέρεια και για την υποστήριξη πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Παράδοση rapid test σε αθλητικά σωματεία της Π.Ε. Αρκαδίας

Posted: 04 Nov 2020 10:15 AM PST

Ποσότητες rapid tests για τον έλεγχο του κορονοϊού σε αθλητές σωματείων μπάσκετ, βόλεϊ και κολύμβησης της Π.Ε. Αρκαδίας, παρέδωσε σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος

Η διάθεση των εν λόγω τεστ έγινε στο πλαίσιο της συμβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προσπάθεια αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

Αυτοψίες του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας στα Αθίκια

Posted: 04 Nov 2020 10:14 AM PST

Οι παρεμβάσεις που απαιτείται να γίνουν στο δημοτικό γήπεδο Αθικίων -έδρα του Τενεάτη, στο οποίο αθλούνται 100 περίπου παιδιά- συζητήθηκαν κατά την επιτόπια επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τάσο Μαρίνο και τον πρόεδρο του Τενεάτη Σωτήρη Οικονόμου.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον χλοοτάπητα, τα αποδυτήρια και τις κερκίδες, με τον Τ. Γκιολή να δεσμεύεται ότι θα επισκεφθεί και πάλι τον εν λόγω χώρο μαζι με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Ματζούνη.

Εξ άλλου, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας επισκέφθηκε και τις περιοχές των Αθικίων όπου υλοποιούνται εργασίες για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here