ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΤΗΝ τουριστική προβολή αλλά και την φιλοξενία προς τους επισκέπτες μαζί με προτάσεις για δράσεις κατέγραψε σε συνεδρίασή του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καλονερού που συστάθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Messinia mare όπου ακούστηκαν πολλές απόψεις σε ενωτικό κλίμα.
Αυτό που εκφράστηκαν ήταν η συμβολή των επαγγελματιών από το χώρο της εστίασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες για αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος στην αναπτυσσόμενη περιοχή, ενώ δημιουργήθηκε κοινό ταμείο για τη στήριξη των πρωτοβουλιών. Ορισμένες από αυτές είναι η καθαριότητα με συνεργεία στην παραλιακή ζώνη με δικά τους μέσα καθώς υπάρχει σοβαρό έλλειμμα από τον Δήμο λόγω έλλειψης πόρων, η προβολή σε χάρτη της περιοχής για τους επισκέπτες αλλά και δημιουργία ιστοσελίδας, η οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης για καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, η ασφάλεια στην παραλία με σεκιούριτι καθώς ετησίως καταγράφονται κρούσματα κλοπών αλλά και ο εξωριασμός της περιοχής. Παράλληλα επαγγελματίες όπως οι κ. Τοανόγλου, Γρ.Μπούσουλας, Καραχάλιος, Τ. Γκόγκας, Α. Δρούλια και άλλοι έθεσαν προτάσεις για την καλύτερη διέλευση οχημάτων στη παραλία, αλλά και η συγκράτηση των τιμών καθώς το Καλονερό αποτελεί παράδειγμα μαζικού τουρισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Τέλος να σημειωθεί ότι η συλλογική δράση του Συλλόγου Επαγγελματιών θα συνδυαστεί με την συνεργασία των σωματείων που εδρεύουν στη περιοχή καθώς υπάρχει διάυλος επικοινωνίας στην αναπτυσσόμενη τουριστικά περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here