ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - "Κλειδώνουν" τα μεσάνυχτα οι συνδυασμοί - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - "Κλειδώνουν" τα μεσάνυχτα οι συνδυασμοί

Στα Πρωτοδικεία της Πελοποννήσου  έχει μεταφερθεί ο προεκλογικός πυρετός σήμερα καθώς απόψε τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία για τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού.
Οι επικεφαλής θα προσέρχονται όλη μέρα σήμερα μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα, στα πρωτοδικεία, "κλειδώνοντας" την κάθοδο στις εκλογές, με την κατάθεση των συνδυασμών.

Η σχετική δήλωση κατατίθεται στους προέδρους των Πρωτοδικείων αφού οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό για την πλήρωση των ψηφοδελτίων τους.
Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο θέμα της ποσόστωσης, αφού σε κάθε ψηφοδέλτιο θα πρέπει να είναι αναλογικός ο αριθμός των γυναικείων υποψηφιοτήτων.

Πήραν φωτιά τα ΚΕΠ 

Μέχρι και χθες επικρατούσε πανικός στα κατά τόπους ΚΕΠ της Πελοποννήσου  καθώς έληγε η προθεσμία για τη μεταδημότευση, λόγω υποβολής υποψηφιότητας.
Τα ΚΕΠ  είχαν πάρει "φωτιά" λόγω των μεταδημοτεύσεων υποψηφίων, αφού εξαιτίας τους σε κάποιες περιπτώσεις κρινόταν το αν θα καταφέρει να "κλείσει" το ψηφοδέλτιο κάποιων συνδυασμών.

Οι επόμενες σημαντικές ημερομηνίες

Τα Πρωτοδικεία της περιφέρειάς, εκτός από σήμερα θα παραµείνουν ανοικτά από το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα και στις επόμενες εξής ημερομηνίες:
Στις 3 Μαΐου 2014, κατά την οποία ενεργείται η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο
Στις 10 Μαΐου 2014, κατά την οποία μπορεί να υποβληθεί παραίτηση υποψηφίου
Στις 22 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο αρμόδιο δικαστήριο της, τυχόν, δήλωσης παραίτησης από την υποψηφιότητα σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας
Στις 23 Μαΐου 2014, κατά την οποία λήγει η προθεσμία επίδοσης στο Πρωτοδικείο της δήλωσης νέου υποψηφίου δημάρχου, σε αντικατάσταση αυτού που παραιτήθηκε ή απεβίωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here