Μείωση φόρων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά υπόσχεται τώρα η κυβέρνηση - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μείωση φόρων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά υπόσχεται τώρα η κυβέρνηση

Staikouras1Ε­λά­φρυν­ση α­πό τα φο­ρο­λο­γι­κά βά­ρη προ­α­νήγ­γει­λε ο Χρή­στος Στα­ϊ­κού­ρας, μι­λών­τας για μεί­ω­ση των συν­τε­λε­στών τό­σο για τα νοι­κο­κυ­ριά, ό­σο και για τις ε­πι­χει­ρή­σεις.
Σύμ­φω­να με τον α­να­πλη­ρω­τή υ­πουρ­γό Οι­κο­νο­μι­κών, αυ­τή η πρό­βλε­ψη θα πε­ρι­λαμ­βά­νε­ται στο ε­πι­και­ρο­ποι­η­μέ­νο μνη­μό­νιο. Πα­ράλ­λη­λα, στη συ­νέν­τευ­ξη που πα­ρα­χώ­ρη­σε στον «Ε­λεύ­θε­ρο Τύ­πο», α­να­γνώ­ρι­σε πως η υ­πέρ­βα­ση των δη­μο­σι­ο­νο­μι­κών στό­χων για την πε­ρα­σμέ­νη χρο­νιά και το πρω­το­γε­νές πλε­ό­να­σμα προ­έ­κυ­ψε με τε­ρά­στιο κό­στος για την κοι­νω­νί­α, αλ­λά δι­α­βε­βαί­ω­σε ό­τι και οι πο­λί­τες θα βι­ώ­σουν τις θε­τι­κές συ­νέ­πει­ες α­πό τη βελ­τί­ω­ση των α­ριθ­μών.
«Η ε­πί­τευ­ξη του ε­φε­τι­νού δη­μο­σι­ο­νο­μι­κού στό­χου και η έν­τα­ξη, α­κό­μη πε­ρισ­σό­τε­ρο, του ”αφανούς” τμή­μα­τος της οι­κο­νο­μί­ας στο ”εμφανές” πε­δί­ο της μπο­ρούν να δρο­μο­λο­γή­σουν τη μεί­ω­ση φο­ρο­λο­γι­κών συν­τε­λε­στών για ε­πι­χει­ρή­σεις και νοι­κο­κυ­ριά, ό­πως θα προ­βλέ­πε­ται και στο ε­πι­κα­ρο­ποι­η­μέ­νο πρό­γραμ­μα οι­κο­νο­μι­κής πο­λι­τι­κής», α­νέ­φε­ρε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ο κ. Στα­ϊ­κού­ρας.
Πα­ράλ­λη­λα, δι­ε­μή­νυ­σε πως θα δι­α­τε­θεί στο σύ­νο­λό του, το τα­χύ­τε­ρο δυ­να­τό, το κοι­νω­νι­κό μέ­ρι­σμα των 525 ε­κατ. ευ­ρώ. Μά­λι­στα, ό­πως δι­ευ­κρί­νι­σε, υ­πάρ­χει πρό­σθε­τη πρό­βλε­ψη ώ­στε να το λά­βουν και οι μα­κρο­χρό­νια ά­νερ­γοι, με βά­ση τις φο­ρο­λο­γι­κές δη­λώ­σεις που θα υ­πο­βάλ­λουν φέ­τος.
«Η δι­α­δι­κα­σί­α εί­ναι σε ε­ξέ­λι­ξη και η πρώ­τη α­ξι­ο­λό­γη­ση θα γί­νει στο τέ­λος του μή­να. Σε κά­θε πε­ρί­πτω­ση, ”εκπτώσεις” στο προς δι­α­νο­μή πο­σό δε θα γί­νουν», ξε­κα­θά­ρι­σε ο κ. Στα­ϊ­κού­ρας α­να­φε­ρό­με­νος στο κοι­νω­νι­κό μέ­ρι­σμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here