«Η κυβέρνηση αντί να εκσυγχρονίσει τις λαϊκές αγορές… εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων SUPER-MARKET» - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Η κυβέρνηση αντί να εκσυγχρονίσει τις λαϊκές αγορές… εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων SUPER-MARKET»

petrakos24«Η κυ­βέρ­νη­ση αν­τί να εκ­συγ­χρο­νί­σει και α­να­βαθ­μί­σει τις λα­ϊ­κές α­γο­ρές για μια α­κό­μη φο­ρά ε­ξυ­πη­ρε­τεί τα συμ­φέ­ρον­τα των ι­δι­ο­κτη­τών των  με­γά­λων SUPER-MARKET» δή­λω­σε ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥΡΙΖΑ Θα­νά­ση Πε­τρά­κος, με α­φορ­μή τις α­περ­για­κές κι­νη­το­ποι­ή­σεις που έ­χουν ε­ξαγ­γεί­λει οι πω­λη­τές λα­ϊ­κών α­γο­ρών α­πό αύ­ριο Δευ­τέ­ρα 27 Α­πρι­λί­ου για το νο­μο­σχέ­διο που φέρ­νει προς ψή­φι­ση η κυ­βέρ­νη­ση.
Συγ­κε­κρι­μέ­να ο κ. Πε­τρά­κος α­να­φέ­ρει στην δή­λω­σή του:
«Την ώ­ρα που η κυ­βέρ­νη­ση πα­νη­γυ­ρί­ζει για το τέ­λος των μνη­μο­νί­ων α­πο­κρύ­πτει ό­τι οι δα­νει­στές α­παι­τούν νέ­α μέ­τρα 7,7 δισ. την πε­ρί­ο­δο 2015-17 και προ­α­παι­τού­με­να με σκο­πό να δι­α­λύ­σουν ό­τι έ­χει μεί­νει όρ­θιο. Α­πο­κρύ­πτει η κυ­βέρ­νη­ση ό­τι το νο­μο­σχέ­διο για το υ­παί­θριο εμ­πό­ριο που συ­ζη­τεί­ται στην ε­πι­τρο­πή πα­ρα­γω­γής και εμ­πο­ρί­ου κα­τε­τέ­θη κα­θ’ υ­πό­δει­ξη της «Τρό­ι­κας Ε­σω­τε­ρι­κού». Για μια α­κό­μη φο­ρά το Υ­πουρ­γεί­ο Α­νά­πτυ­ξης και η συγ­κυ­βέρ­νη­ση νο­μο­θε­τούν καθ υ­πό­δει­ξη των ι­δι­ο­κτη­τών των με­γά­λων SUPER-MARKET. T­ο νο­μο­σχέ­διο για το υ­παί­θριο εμ­πό­ριο κα­τα­στρέ­φει τους πα­ρα­γω­γούς των λα­ϊ­κών α­γο­ρών για αυ­τό προ­χω­ρούν και σε κι­νη­το­ποι­ή­σεις και κυ­ρί­ως ε­πι­δι­ώ­κει να πα­ρα­δώ­σει αυ­τή την δρα­στη­ρι­ό­τη­τα στο με­γά­λο κε­φά­λαι­ο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εί­ναι αν­τί­θε­τος με το συγ­κε­κρι­μέ­νο νο­μο­σχέ­διο δι­ό­τι ε­πι­χει­ρούν­ται βί­αι­ες αλ­λα­γές χω­ρίς να ι­κα­νο­ποι­εί­ται ο στό­χος που εί­ναι ο  πραγ­μα­τι­κός εκ­συγ­χρο­νι­σμός και α­να­βάθ­μι­ση των λα­ϊ­κών α­γο­ρών. Κα­ταγ­γέλ­λει την κυ­βέρ­νη­ση για­τί με το νο­μο­σχέ­διο αυ­τό δι­α­λύ­ει τους πα­ρα­γω­γούς και τις λα­ϊ­κές α­γο­ρές, δί­νει έ­να ε­πι­πλέ­ον χτύ­πη­μα στην α­γρο­τι­κή πα­ρα­γω­γή και ε­νι­σχύ­ει για μια α­κό­μη φο­ρά τις ει­σα­γω­γές και τους ει­σα­γω­γείς α­γρο­τι­κών προ­ϊ­όν­των και τους ι­δι­ο­κτή­τες με­γά­λων SUPER-MARKET».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here