ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ : Δέσμευσαν ακατάσχετο λογαριασμό πατρινού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ : Δέσμευσαν ακατάσχετο λογαριασμό πατρινού

Έγινε ζητιάνος για να επιστρέψει σπίτι του !!!

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Σε μαρτύριο εξελίχθηκε το ταξίδι γνωστού πατρινού επιτηδευματία στην Αργολίδα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε να μην έχει ευρώ στην τσέπη και να μην μπορεί να επιστρέψει στην έδρα του.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο συμπολίτης θεωρώντας πως έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό χρήματα ,ξεκίνησε το ταξίδι του παίρνοντας μαζί ένα μικρό ποσό σε ρευστό.
Φτάνοντας στο Άργος πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας με την οποία συναλλάσσεται, για να σηκώσει χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, όπου εκεί έκπληκτος διαπίστωσε πως το ποσό των 1500 ευρώ που είχε  μέσα  δεν υπήρχε και το υπόλοιπο λογαριασμού ήταν μηδενικό.
Στην προσπάθειά του να μάθει τι είχε συμβεί απευθύνθηκε στους υπευθύνους του καταστήματος, οι οποίοι μετά από λίγα λεπτά τον ενημέρωσαν, πως ο λογαριασμός του είχε δεσμευθεί .
Το παράλογο στην υπόθεση είναι, πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι στους λεγόμενους «ακατάσχετους» αφού ως τέτοιος είχε δηλωθεί αλλά κάθε άλλο παρά έτσι ήταν.
Να σημειωθεί πως όπως προέκυψε στη συνέχεια, η οφειλή του πατρινού ο οποίος για να γυρίσει πίσω αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά από ξένους ανθρώπους, αφορούσε σε χρέος από το 2008, το οποίο ανερχόταν σε 840 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε στα 1600ευρω !!!. 
Οφειλή για την οποία όπως ο ίδιος επισημαίνει ποτέ δεν ενημερώθηκε πως υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here